Gary i Ginevra de GroSSo MineTTo

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Gosiek
Hodowca
Hodowla: Five O'Clock*PL
Kontakt:

Post autor: Gosiek »

Witamy! :kotek:
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Ale super niebieściaki! I od razu DWA, bombowa decyja, zero problemu z dokoceniem :kotek:

p.s Ja mam i transporter Atlas i torbę Muscat Flower. Oboje z TŻtem wolimy torbę, wygodniej jest Nam niż kotom może, ale dzięki temu jakoś się niesie 5kilo kota. Niemniej dwa to już odpada... <offtopic>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Super, dwa kotki i to rodzeństwo :-) Jeszcze caaaały miesiąc i się zacznie zupełnie inne fajniejsze życie. Małe niebieskie, cudne pufki :kotek: :kotek: Pozdrawiam :-)
Awatar użytkownika
Karla...

Post autor: Karla... »

rozmawialam przed chwila z Juanem ,

kilka dni temu Ennio znowu zostal tatusiem (harem ma w tym madrycie!!!!): 5 maluchow - 1 kremak i 4 liliaki. Niestety kotka kremaka odrzucila i mimo staran maluch - Hendrix - umarl ;-(

Widzialam moje szkraby na kamerce <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
chlopak jest juz znaczaco wiekszy od pannnicy i widac ze taki bardziej przebojowy, wszedzie go pelno. I taka mam od kilku chwil zagwozdke, czy jak im zostawie jedzenie a sama pojde do pracy to nie dojedzie to sytuacji ze chlopak wciagnie wszystko a moja biedna dziewczynka bedzie o suchym pyszczku siedziala ? Czy to mozna jakos kontrolowac, oprocz stanie nad nimi i patrzenia czy rowno jedza ? Biore sobie tydzien wolnego zeby sie nimi nacieszyc , wiec bede pilnowac zeby rowno jadly, ale potem ????
Awatar użytkownika
Karla...

Moje latajace na uszach gaudyjskie brytyjskie nietoperze wygladaja teraz tak :

Obrazek

za 13 dni bede je juz miec u siebie w domu! Wszystko juz czeka, doszlam do stanu kompletnego wariactwa ze nawet zwirek juz w kuwecie , bo przeciez moge nie miec czasu potem <strach>

Czytam non stop forumna czesc o zywieniu i caly czas sie ludze, ze kot sobie krzywdy nie zrobi , i jak beda mialy dostep do jedzenia non stop to jedno drugiemu nie bedzie wszystkiego wyjadalo.
Miesko sie mrozi.
Suche mam RC Weaning i Growth , do tego ziwipeaka.

Hodowca mi mowil , ze mamcia kociakow bardzo je kocha co sie objawia wylizywaniem ich i ze jemu sie wydaje ze wlos na glowie jest bardziej uklepany etc
Czy takim maluchom powinnam podawac jakies dodatkowe preparaty na siersc ? czy zaufac karmie ktora mam ?

13 dni !!!!! :mimbla:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Przeleci, jak z bicza strzelił. Maluchy na pewno szybko się zaaklimatyzują u Ciebie, bo we dwóch to zawsze raźniej i jest mniejszy stres. Pewnie większy będziesz miała Ty <mrgreen>
Awatar użytkownika
Karla...

Tak Soniu, tez tak mysle .... nie moge sie juz doczekac, ze dochodzi do zachowan "irracjonlanych" z mojej strony :)
Pascal (moj "other half") mi tylko powtarza , zebym nie zaglaskala kota na smierc ;) zaczynam sie obawiac ze cos w tym moze sie sprawdzic, ale bede sie hamowac :)
tak wam wszystkim "zazdrosze" (w dobrym sensie) tych cudnych kotow, i bardzo duzo sie od was nauczylam

tylko NIE POTRAFIE CZEKAC ;-( i nie mam cierpliwosci
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

już niedługo <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze>
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Gratuluję sympatycznej parki! :-) Preparaty na sierść raczej nie będą potrzebne, przy odpowiednim karmieniu, będzie ładna. A one i tak na razie będą miały takie wystające z puchu "sterczynki" :) i będą futro wymieniać na dorosłe.
anias

Post autor: anias »

słodkie maluchy!!! <ok>
a to będzie wesoło z taką dwójką <klaszcze> <klaszcze>
ja od tygodnia od kiedy mam swoją małą praktycznie nie oglądam tv, bo na żywo leci non stop rewelacyjny program <lol>
Zablokowany