Wielkość i waga brytyjczyków
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Właśnie <diabeł>Karla... pisze:no tak , ale wtedy trzeba tez zwazyc siebie, a tego po zimie nie mam odwagi zrobic ;) za zadne skarby swiata!demian pisze:a ja łotra ważę na "łazienkowej" elektronicznej razem ze mną a potem odejmuję swoją wagę... Wynik jest zgodny ze wskazaniem wagi, którą ma nasz wete - ważyłem przed wizytą i był idealnie zbieżny
<diabeł> :-P <diabeł>
- tuska
- Hodowca
- Hodowla: BesiCatBri*PL
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Karla...
liczylam ze nie zauwazysz ;)Sonia pisze:Hahaha liczy się kolejność wpisów. Jak widać to ja byłam pierwsza <klaszcze>
ale moze ulitujesz sie nade mna
no nic, zostanie mi tylko bieganie po schodach z dwoma kotami w ciezkim transporterze na 4 pietro
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dobra mogę się podzielić. Ja 3 kg i Ty 3 kg i będzie okKarla... pisze:liczylam ze nie zauwazysz ;)Sonia pisze:Hahaha liczy się kolejność wpisów. Jak widać to ja byłam pierwsza <klaszcze>
ale moze ulitujesz sie nade mnau nas sezon plazowy rozpoczyna sie za jakis miesiac
mam mniej czasu
no nic, zostanie mi tylko bieganie po schodach z dwoma kotami w ciezkim transporterze na 4 pietro
- Karla...
super <ok>Sonia pisze:Dobra mogę się podzielić. Ja 3 kg i Ty 3 kg i będzie okKarla... pisze:liczylam ze nie zauwazysz ;)Sonia pisze:Hahaha liczy się kolejność wpisów. Jak widać to ja byłam pierwsza <klaszcze>
ale moze ulitujesz sie nade mnau nas sezon plazowy rozpoczyna sie za jakis miesiac
mam mniej czasu