Bazyl i Teoś
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
- animru
Dziękujemy Wam wszystkim bardzo 
Mała ma anginę ropną, gorączkę sięgającą 39,5
Męczy się, ale dostanie antybiotyk, to szybko jej przejdzie.
Bazylek już coraz lepiej sobie radzi, dałam mu dziś specyfik przeciwbólowy (bardzo mu smakował <rotfl>) , jeszcze wieczorem dostanie antybiotyk. Teraz to mam nadzieję już z górki
Mała ma anginę ropną, gorączkę sięgającą 39,5
Bazylek już coraz lepiej sobie radzi, dałam mu dziś specyfik przeciwbólowy (bardzo mu smakował <rotfl>) , jeszcze wieczorem dostanie antybiotyk. Teraz to mam nadzieję już z górki
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- animru
Właściwie dobę trwała rekonwalescencja naszego czworonożnego pacjenta. Dzisiaj funkcjonuje już tak, jakby zupełnie nic nie miał robione. <klaszcze> Oczęta powoli odzyskują blask, fika jak przedtem, krzywi się tylko strasznie, gdy muszę strzykawką do pyska podać mu antybiotyk - nie jest najsmaczniejszy, a niestety jeszcze dwie dawki przed nami <strach> Zrobił się chyba jeszcze bardziej miziasty, całą dzisiejszą noc przespał ze mną, a dokładniej na kołderce, wieczór przesiedział na moich kolanach a częściowo na komputerze, gdy coś tam klikałam
Nie zmieniło się niestety jego podejście do mokrego jedzenia, wczorajszy tuńczyk był na stole i łyżeczką, tudzież podsuwany palcem po kawałku pod sam nos. <lol> Suche wciąga jak odkurzacz - głodówka dobrze mu zrobiła <diabeł>
Nie zmieniło się niestety jego podejście do mokrego jedzenia, wczorajszy tuńczyk był na stole i łyżeczką, tudzież podsuwany palcem po kawałku pod sam nos. <lol> Suche wciąga jak odkurzacz - głodówka dobrze mu zrobiła <diabeł>
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt: