właśnie przeglądam oferty siatek i najlepiej chyba właśnie wychodzi w zooplusie bo reszta to przegięcie....
Bazyl, Simon i Apsik
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
myslę, że tak właśnie będzie, tylko chłopaki muszą się przyzwyczaić do widoków takiej przestrzeni. Mieszkamy na drugim piętrze i balkon mamy nad tunelem. gdy tylko ktoś zbliża się idąc chodnikiem, moje bardzo dzielne koty spylają do mieszkania <lol> ., no i te ich rozbiegane oczy.Gosia i Ira pisze:super Gdy będzie słonko tylko się wylegiwać na balkonie
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Mam taka samą siatką sprawdza się i drapaczek polkowy też mammanita pisze:proszę ale fotka zupełnie robocza (balkon jeszcze pozimowy)
[url=http://images38.fotosik.pl/756/c524e6f888e6c200med.jpg]Obrazek[/URL]
siatkazakupiona w zooplusie (wzmocniona drutem, oczka 3x3 cm- rozmiar oczek podyktowany rozmiarami Chudego <lol> ), montowana na listwy drewniane.
-
aaGaa
sorki za <offtopic>manita pisze:super to może za duże słowo <lol> ale kociaste zadowolone i ja też bo 1. koty ucieszone 2. zero więcej gołebi na moim balkonie, zero ich kupali i zero jajek złożonych na dwóch patykach
szczerze to też mam taką nadzieję, że się tych upierdliwych ptasidełek dzięki tej siatce pozbędę, ze 2 lata temu zanim wymieniliśmy okna na kilka dni zostawiliśmy lufcik uchylony i te wstrętne gołębie zrobiły sobie gniazdo w pokoju na szafie od tamtej pory nie mam litości dla nich i ich jaj, więc teraz 1.kot szczęśliwy będzie 2.Ja też ogroooomnie, że będzie spokój <klaszcze>
super to teraz będziesz fotki balkonowe wstawiać <mrgreen>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
tych łajz akurat wypędzać nie muszę, Chudy to by najchetniej na balkonie zamieszkał (fotki bedą ale później znowu jestem sama w pracy- czyli jestem padnięta).Dracanka pisze:Teraz wygoń Devona i Bazyla i trzaśnij po focie, nooo <diabeł>
a gołębie faktycznie mogą dobić, mój balkon jakoś sobie upodobały i wprawdzie do domu nie wchodzą ( na szczęście
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt: