ENRIKO ARNIKA*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Tak właściwie to dawno zdjęć Enriko nie było, ja myślę, że poprawić się powinniście :hammer:
Awatar użytkownika
DjDario
Kontakt:

Post autor: DjDario »

Co racja to racja. Obiecuję nadrobić zaległości i jakieś fociaki w weekend tutaj wstawię :-?
Awatar użytkownika
DjDario
Kontakt:

Tak wygląda nasz 2 latek:
Obrazek

A tak czasem sobie śpi na oparciu kanapy (zdjęcia słabe bo robione po ciemku)

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kesja
Hodowca

Post autor: kesja »

fajny z niego kumpel koci :kotek:
Awatar użytkownika
Monika
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Monika »

Ale słodziak :kotek:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Fajny miś :)
Awatar użytkownika
DjDario
Kontakt:

Tak, Enriko to miziankowy kocurek, który lubi nam towarzyszyć. Dziś jak siedzieliśmy przy kawie na ogrodzie to oczywiście on głośnym miaukaniem domagał się wyjścia. Wskoczył w szelki i już był obok nas, gdzie prawie pół dnia przesiedział zadowolony z nami :-> Co tu dużo pisać to nasza puchata miłość i wierny przyjaciel :-D
Awatar użytkownika
Ula
Agilisowy Rezydent

Post autor: Ula »

Rikuś mniam mniam.Widzę,że kotuś też stosuje zasadę: im gorzej spać tym lepiej spać :-D
Awatar użytkownika
DjDario
Kontakt:

No z tym jego miejscem do spania to różnie bywa. Kiedyś dziennie spał w swoim gniazdku na drapaku. W ostatnich dniach lubi deskę na parapecie. Wczoraj i dziś spał w kąciku przy łóżku i w sumie nie potrafię odgadnąć w którym miejscu prześpi dzisiejszą noc <mrgreen> Wasze koty tez tak mają?

Wczoraj byliśmy na kontroli u weta. Obciął mu ładnie pazurki, wymacał łapkę stwierdzając że wszystko jest jak najbardziej OK no i na końcu zważył kocurra, bo stwierdził od razu że ładnie mu się ostatnio przybrało. Co prawda waga nie jest jakaś imponująca i wynosi 4,80 kg, ale sami jak oglądamy misia to widzimy że jest cały jakiś większy. postanowiliśmy mu lekko zredukować ilość karmy. 3 posiłki dziennie powinny mu w zupełności wystarczyć :->
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Piękny kociaczek widać że mu dobrze z Wami.Myślę,że mój Felix(liliowe cudo) też wyrośnie na podobnego brytka.Pozdrawiam prawie po sąsiedzku bo z Raciborza.
Zablokowany