Gabryś i Leon

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

u mnie tak nie robią, Gabryś tylko w lecie próbował się po nich spinać i w kilku miejscach mi zrobił dziurkę - taką na pazura... nie umiem odpowiedzieć jak będzie z rozpędzonym kotem <lol>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

No powiem Ci Madziulam, że Leonek na zdjęciach to wygląda jakby taki starszy był. Będzie z niego chłopisko oj będzie. Ale parka z nich fantastyczna. A Gabryś to jest taki ciemniejszy, czy to zdjęcia przekłamują?
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Agnieszka7714 pisze:No powiem Ci Madziulam, że Leonek na zdjęciach to wygląda jakby taki starszy był. Będzie z niego chłopisko oj będzie. Ale parka z nich fantastyczna. A Gabryś to jest taki ciemniejszy, czy to zdjęcia przekłamują?
powiem tak! na ostatnich fotkach Leon wyszedł bardzo poważnie - na co dzień tak nie wygląda, ma zdecydowanie bardziej łobuzerski wyraz pysia, taki dziecinny - natomiast według mnie, zwykłego laika to ma zadatki na dorodnego misia...

a co do koloru Gabrysia to On rzeczywiście z tych raczej ciemnych niebieściuchów jest
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

jasminka pisze:A czy to jest wytrzymałe bo u mnie na balkonowej sieci to matrix jest na porządku dziennym to znaczy one się rozpędzają i skaczą na tę sieć <mrgreen> więc musi być mocne .
Jasminko te moskitiery to są dobre, ale tylko w przypadku otwierania okien pod nadzorem. One są za słabe, żeby tak bez kontroli zostawić kota. Jak Twoje lubią się wspinać po takim czymś, to mogą tą siatkę normalnie wypchać swoim ciężarem i wylecą razem z tą siatką. Ja też taką mam, ale otwieram tylko, jak ja jestem w domu, no i moje kotki grzecznie siedzą przed siatką nie wspinają się na nią.
Madziulam2 przepraszam za <offtopic> Miziaczki dla Gabrysia i Leonka :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale pięknie się Leonkowi oczko wybarwia. Głaski dla obu chłopaków :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

musze troche odgapic fotki takie zblizenia , slicznie wygladaja przytulanki :kotek:
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

dzięki!!

chłopaki obydwoje mają piękne oczyska <zakochana>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Śliczne, takie mocno bursztynowe. <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
madziulam2