Wcale się nie dziwię, że kociaste zachwycone
Drapaki
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
Cieszę się, że Wam się podoba
drapak nie zajmuje połowy pokoju, choć z pewnością zależy to od wielkości tegoż pokoju
mój akurat jest duży i drapak "ginie" w przestrzeni <lol>
kociaste bardzo szczęśliwe
Kami okupuje rozetę, Pampi śpi w legowisku, które stoi na półce i wyleguje się na tej długiej półce - właśnie ze względu na niego wzięłam taką półkę - on uwielbia się "wydłużyć" (wyciągnąć) i tak sobie leżeć, czy to na łóżku, czy na parapecie - a teraz ma ta półkę też <tańczy> Fredi śpi albo z Kami w rozecie, albo sam w rozecie, albo na półce na kocyku
ogólnie pomału poznają cały drapak i wybierają swoje ulubione miejsca - ale niższa rozeta jest już 100% Kamisi 
drapak nie zajmuje połowy pokoju, choć z pewnością zależy to od wielkości tegoż pokoju
kociaste bardzo szczęśliwe
Kami okupuje rozetę, Pampi śpi w legowisku, które stoi na półce i wyleguje się na tej długiej półce - właśnie ze względu na niego wzięłam taką półkę - on uwielbia się "wydłużyć" (wyciągnąć) i tak sobie leżeć, czy to na łóżku, czy na parapecie - a teraz ma ta półkę też <tańczy> Fredi śpi albo z Kami w rozecie, albo sam w rozecie, albo na półce na kocyku
- EsteraR
- Hodowca
- Kontakt:
schodzą jak chcą posiedzieć na mnieMarina pisze:Świetny drapak <mrgreen> Mają futerka dużo miejsca i każdy może wybrać najlepsze miejsce dla siebie. Ciekawa jestem czy w ogóle będą chciały z niego schodzić <lol>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- EsteraR
- Hodowca
- Kontakt:
to posłanko to bardzo fajna rzecz - taka dwa w jednymBartolka pisze:Super drapak! Mają koty teraz prawdziwy Disneyland :-) Bardzo ładne jest posłanko, w którym śpi Diego na zdjęciu i to na drapaku. To również z Hakana?