Maria pisze:Cześć! słuchajcie mam pytanie nie chcę tworzyć w działach nowych wątków, może akurat ktoś będzie wiedział.
Kupiłam kociskom feliway.
(trochę tych powodów się nazbierało - remonty, Kropce się zdarzylo nasikać nam na łózko - ona tak reaguje na różne zmiany w domu - ostatnio się to zdarzyło jak Florek się u nas pojawil - także wiem, że to nie choroba) No i chciałam poeksperymentować ;), że może relacje się im poprawią - bo Floro zawsze kontrolnie dostaje po pysku.
No i moje pytanie brzmi: Jak to podłączyć do kontaktu? Mam kontakty z pionowo ustawionymi dziurkami - i jak obrócę dyfuzor by go włączyć to cały jest do góry nogami - pojemniczek na górze wylot na dole.... czy to tak może być i się nie wyleje?
yyyy...glupia ja już wetknęłam odpowiednio <roll> <oops>
Dodam tylko że niestety będę musiała Florka podleczyć - bo ma zapalenie dziąseł. A że nie ma żadnego kamienia ... eh to pewnie będzie to gorsze zapalenie co wraca i wraca potem...
Trzeba obrócić tak żeby pojemniczek z feromonami był na dole, a tak fioletowa kulka na górze. U mnie wszystko działa poprawnie.
A widzę, że teraz się z mimblą będę gonić po topicach niczym faceci z wiadrami <lol>
Kochany Floku, życzę Ci wszystkiego, co najpyszniejsze, aby Twoja futerko pozostało dzisiaj suche, bo nie jesteś panną, więc zalewany być nie musisz.
I dołączam się do apelu o zdjęcia <klaszcze>