Nelka i Elmo

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Monika
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Monika »

Ale fajniuśkie, takie różne ale oba słodkie :kotek:
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

To Nelka jest przyrodnią siostrą mojej Felici, widać że jej mamusią jest Ivet :kotek:
Agathea

Post autor: Agathea »

Dokładnie!! My sie zakochaliśmy w Ivetce i chciliśmy kotka w takim samym kolorze <klaszcze>
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Fajny duet, faktycznie kolorki fajnie dobrane :)
ansar8

Post autor: ansar8 »

Witam.Nelka to siostra mojej Bajki/Branji. Ciekawa jestem ile waży Nelka? Przyznam ,że zastanawiam się nad nabyciem przyjaciela dla Bajki i wszystko jest na TAK z jednym wyjątkiem ( trochę powstrzymuje mnie myśl o zdwojonej ilości rozsypanego żwirku!!!!!! Ten żwirek To moja Zmora) Może znajdę jakieś rozwiązanie.
Agathea

Pokaż fotki siostrzyczki chętnie zobaczę :) Nelka waży 3,5 kg więc nie jest wielką kotką. Co do żwirku to my własnie by nie miec piaskownicy stosujemy silikonowy, ale z tego co wiem nie u wszystkich żwirek się sprawdza bo koty go nie lubią, u nas na szczęscie nie ma z tym problemów. A jaka jest Twoja kotka- miziasta?? Bo Nelka średnio ;-(
ansar8

Post autor: ansar8 »

Zdjęcia postaram się wkleić wieczorem. Bajka niestety nie jest w ogóle miziasta. Wręcz jest zastraszona. Mam wrażenie,że to wina hodowców.
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

Ja też mam kociaka z tej samej hodowli i także jest to Kicia mało miziasta,o braniu na ręce czy wspólnym spaniu nie ma mowy,lubi być blisko nas ale niedotykajcie zadużo.
Agathea

Nie to nasza nie jest strachliwa, Nelka boi się obcych i jak ktos dzwoni do drzwi to kota nie ma, u nas to bardziej Elmo jest strachliwy, ale pracujemy nad nim za pomocą kropli Bacha :kotek:
Agathea

Brytki ponoc mają tak że żyją obok człowieka a nie na nim :) było by cudnie jakby kotek przychodził na kolana ale nic na siłę.
Zablokowany