Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- Bartolka
Cudowna więź między kotkami się rozwija. Spory są niegroźne, czułości wiele, wspólne pielęgnowanie futerek, a przy tym wszystkim, jak to na koty przystało, widoczne poczucie odrębności i niezależności. Normalnie aż miło patrzeć :-)
Balkon jako namiastka przestrzeni i wolności to rzecz jasna miejsce ulubione moich dziewczynek. Do późnych godzin nocnych więc przesiadują tam raz w słońcu, raz w cieniu przekąsając w miedzyczasie jakąś wypasioną muchę <mrgreen>
Holinek

Bibulek

Portret panienek z dobrego domu...

i dwie sekundy później <lol>

Pozdrawiamy :-)
Balkon jako namiastka przestrzeni i wolności to rzecz jasna miejsce ulubione moich dziewczynek. Do późnych godzin nocnych więc przesiadują tam raz w słońcu, raz w cieniu przekąsając w miedzyczasie jakąś wypasioną muchę <mrgreen>
Holinek

Bibulek

Portret panienek z dobrego domu...

i dwie sekundy później <lol>

Pozdrawiamy :-)
- mevik
Bartolka pisze:Bardzo dziekuję za ciepłe przywitanie :-)
O kotach wiedziałam niewiele, wręcz jako osoba zawsze mająca psy nie przepadałam za nimi. A teraz...to moja PASJA <zakochana>
Holly 6 m-cy
[url=http://images38.fotosik.pl/661/096ebfa44d6c1c35med.jpg]Obrazek[/URL]
Holly 10 m-cy
[url=http://images45.fotosik.pl/670/b6a0d39c25040961med.jpg]Obrazek[/URL]
Pozdrawiam :-)
Witam, ja pierwszy raz w tym wątku ,a już czuję podobieństwo....
Patrzę na zdjęcia Holly i wiem, że jeżeil u mnie kiedykolwiek drugi kot, to taki jak Holly. Jest boooska i jakby trochę nieziemska, jest w niej jakaś tajemnica. I wcale się nie dziwię, że drugi kot to też kotka, mimo, że większość woli kocurki . I widząc takie szczęśliwe dokocenie - już o tym nieśmiało myślę. Jakby taka Holly pojawiła się u Dorszki po Ino i Fado????
Pozdrawiam bardzo serdecznie.
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: