To tak jak mój Ferdek, ciałko wielkie, a głowa małaPatrycja pisze:no wlasnie moj Bogus nie ma puckow i wydaje mi sie ze ma mala glowe w stosunku do reszty ciala![]()
mam nadzieje ze lepek mu jeszcze urosnie 8-)
Wielkość i waga brytyjczyków
- Agnieszka7714
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Monika
- Hodowca
- Kontakt:
Patrycjo, spokojnie. Jeszcze rok temu obecnie dwuletni Robin to był obraz rozpaczy... chuuudy, głowa mała i jakaś taka niedorobiona. Choć jako kocię zapowiadał się nieźle... Teraz dopiero zrobił się facet pełną gębą. Juz pomijam fakt, że ma szlaban na mięcho itp. ale głowa ładnie mu się "rozwinęła". No i te pućki, sa całkiem fajne, takie nie za małe i nie za duże. Ja nie lubię jak kocur wygląda tak "nachalnie" jak zawodnik sumo. Ma być zwarty, ale nie przerośnięty <mrgreen>
- Monika
- Hodowca
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
-
ramonka
Kiedyś pisałam o tym jak wybrać kocię, koteczka którą wybrałam była najmniejsza z miotu.. wiec powoli odliczałam dni do odebrania jej - i dzis dosalam telefon. Kotka w zasadzie nie rosnie - pojechałam do tej Pani zeby zobaczyc zapyta co się dzieje.
Kazuje się, tak powiem dla porównania ze jest ona wielkosci 5 tygodniowej koteczki z innego miotu a ma w tej chwili 10 (ta moja).
Wiec czekam do poniedziałku na decyzję - ma miec badanie krwi i usg.
Ryczec mi się chce
Wiecie jaka moze byc przyczyna? Myslalam ze to ze drobinka to urosnie... nawet o to pytałam w swoim wątku "jak wybrać kocię"
Ona pewnie wazy z 300 g - na prawdę kurczyna mała taka
je duzo, dobrze sie rozwija, zywa jest skacze po łozkach bawi się
ale mala

Kazuje się, tak powiem dla porównania ze jest ona wielkosci 5 tygodniowej koteczki z innego miotu a ma w tej chwili 10 (ta moja).
Wiec czekam do poniedziałku na decyzję - ma miec badanie krwi i usg.
Ryczec mi się chce
Wiecie jaka moze byc przyczyna? Myslalam ze to ze drobinka to urosnie... nawet o to pytałam w swoim wątku "jak wybrać kocię"
Ona pewnie wazy z 300 g - na prawdę kurczyna mała taka
je duzo, dobrze sie rozwija, zywa jest skacze po łozkach bawi się
ale mala
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt: