Gatta jest na szczęście bardzo fotogeniczna Tak, jak Arabice bardzo trudno jest zrobić zdjęcie, które oddaje jej urodę, tak Gatcie fotografia wręcz pochlebia i dodaje uroku.
Następne zdjęcia dopiero za tydzień - nie ma mnie cały weekend, jadę z Fado do Warszawy robić dobrze wrażenie
Dorszka pisze:nie ma mnie cały weekend, jadę z Fado do Warszawy robić dobrze wrażenie
Jak dobrze, że dziś tu zajrzałam<!> Nie dość, że cudne zdjęcia ślicznych kociaków to jeszcze taki news <klaszcze>
<pokłon> ogromniaście za zdjęcia i mam nadzieję, że do szybkiego zobaczenia :-)
bajewka pisze:I po raz pierwszy Dorocie nic nie przeszkadza w wyglądzie kotki
Oj przeszkadzać to mi dużo przeszkadza bo to chuchro, ale postanowiłam się nie przejmować. Ma być wszystko dobrze. Taką wersję przyjęłam, i będę się jej trzymać
Duduś pisze:a kciuki się meldują za Fadusia , i czekam na relacje z Warszawy
My tym razem nie na wystawę, mamy inne zobowiązania Ale kciuki się przydadzą, bo to trochę mało przemyślane przedsięwzięcie Na szczęście nie będę sama, Mago będzie mnie pilnować i wspierać
<shock> Ale cudnie razem Faduś z Gattą wyglądają.A maleńka poprostu piękna <klaszcze> i z pewnością jeszcze podrośnie tak , <mrgreen> że zaskoczy nie jednego <mrgreen> Uwielbiam ją oglądać... <zakochana> nawet tylko na fotkach.