Marchewek i Śpioszek
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
Kicia pojawila sie u nas zupelnie niespodziewanie. Myslelismy juz duzo wczesniej nad dokoceniem. Dwa tygodnie temu decyzja zostala podjeta na TAK :-) , a czekoladka pojawila sie w tak zwanym między czasie <mrgreen>
Mialam trzymac jęzor za zębami w kwestii kolejnego dokocenia, ale jak zwykle nie potrafię. Kolejny kotek przybedzie do nas w polowie sierpnia <mrgreen> Parę jego zdjęć pojawiło sie juz na tym forum <roll> Wiecej nie mowie, bo nie :-)
Mialam trzymac jęzor za zębami w kwestii kolejnego dokocenia, ale jak zwykle nie potrafię. Kolejny kotek przybedzie do nas w polowie sierpnia <mrgreen> Parę jego zdjęć pojawiło sie juz na tym forum <roll> Wiecej nie mowie, bo nie :-)
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
A własnie, że tak. Zamierzam <mrgreen> Niestety przepisy dotyczące transportu kotka do USA nie pozwalają na to, zeby zjawil sie u nas miesiac wczesniej.Sonia pisze:No niechyba nie zamierzasz nas trzymać w niepewności, aż do sierpnia
Soniu ja tez sie nie moge juz doczekać
kizior no nie? Sama nie moge w to uwierzyć. Szybkie decyzje jednak są najlepsze
Ja jak zwykle przejmowalam sie jak to bedzie wygladało pozniej z naszym powrotem do Polski z trzema kotami w klatce? Ale po co sie martwić na zapas.
Bedzie dobrze :-)
- donka
Pewnie, że będzie dobrze <mrgreen> Zawsze przecież możecie wyczarterować jakiś samolot <rotfl>Matyldonka pisze: Ja jak zwykle przejmowalam sie jak to bedzie wygladało pozniej z naszym powrotem do Polski z trzema kotami w klatce? Ale po co sie martwić na zapas.
Bedzie dobrze :-)
A tak całkiem serio, to gratuluję szybkiej decyzji <klaszcze> Czekoladka jest przepyszna <zakochana>