Megi i Fibi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Życzę wiele radosci z futerek.Śliczne oczeta ma Fibi i ona chyba jest trochę starsza niż Megi tak? Wymiziaj obydwie. :kotek:
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Gratuluję serdecznie :)
Jak już jest tak dobrze, to tylko patrzeć jak kotki zostaną najlepszymi psiapsiółami ;-)
Agathea

Post autor: Agathea »

Śliczne małe, szybkiego dokocenia pełnego wzajemnej kociej sypmpatii :kotek:
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Fibi jest strarsza od Megi o 2 tygodnie, ale wygląda na znacznie większą. Ogólnie ma zupełnie inną posturę.
Fibi jest też po wczesnej sterylizacji, więc brzusio jest trochę większy. Ma też zupełnie inne futerko. Niby rasa ta sama, a są zupełnie inne :) Dziwi mnie jej zachowanie , bo od razu jak pojawiła się w domu, zaczęła sie tulić i pieścić. Spi ze mną w łóżku jak małe dzieciątko, jak wysunę spod niej rękę to zaczyna miałczeć. Megi jest bardzo zazdrosna i w nocy zrobiła nam dzisiaj scenę o 3 nad ranem, zaczęły się syki, stała mi nad glową i syczała. Musiałam zabrać Fibi do innego pokoju i dopiero był spokój... tyle że kolejna noc bez mojego partnera :D nasze pożycie polegnie śmiercią tragiczną :D :D
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

Pewnie dojdzie do tego , że kociaste będą spały między wami i z pożycia nici <lol> .A tak z ciekawości ile waży Fibi. Pozdrawiam i głaski dla dziewczynek :kotek:
Awatar użytkownika
Renia

Fibi waży 2,1 kg a Megi 1,6, to jest duża różnica jak na dwa tygodnie różnicy w wieku. Ale wiadomo, każdy kociak rozwija się po swojemu.

Kasiu a Felicia wciąż nie przekroczyła 2kg?
kasia z gdyni
Kontakt:

Już bardzo blisko ,dzisiaj wieczorem ważenie , a w niedziele było 1890.
Awatar użytkownika
Renia

Relacje między kotowatymi bardzo się poprawiłly :) dzisiaj jadły z jednej miski pyszczek w pyszczek :D Gonią się co prawda i łapią za ogony, ale śpią też już coraz bliżej. A oto dowody :)

Obrazek

i czesanie futerka :P
Obrazek
kasia z gdyni
Kontakt:

CUDOWNIE <aniołek>
Agathea

Post autor: Agathea »

Super, ech juz nie pamiętam kiedy nasze były takie małe <zakochana>
Zablokowany