Podpisuje się pod tymBartolka pisze:Nikuś ma futro jak z reklamy szamponu :-) takie błyszczące...Piękny kocur <serce>
Niko
-
aaGaa
Daaawno nas nie było, więc się przypominamy
Pan Kot-Bardzo Dzielny Nasz Pan Kot ma się wyśmienicie… Ma już za sobą nasz urlopik, tydzień z moją siostrzenica- bałam się tego ogromnie jak sobie da radę a tu się okazało, że chyba zaspecjalnie za nami nie tęsknił- zakochali się w sobie niesamowicie hehehehe…. Ma także już za sobą swój wielki dzień -13 Maja i w dodatku w piątek odbyły się Wydmuszyny i to chyba ja byłam bardziej zestresowana niż sam Niko
. Jakiego Kota rozbrykanego zostawiliśmy w przychodni takiego samego odebraliśmy, śmiejemy się jak idzie z podniesionym ogonem, że nadal ma tam swoje klejnociki- tak ładnie miał zrobiony zabieg
Miziak się zrobił z niego jeszcze większy niż był wcześniej a najbardziej domaga się brzuszkowych mizianek o godz 5 rano cwaniaczek jeden
. Pochłania takie ilości jedzenia, że szok i to wcale po nim tego nie widać jedynie czuć 5200 Kota Wulkan energii z niego tryska, wszędzie go pełno normalnie jakby był podłączony non stop do ładowarki <lol>
Tak na początek ... Buziaczek

Łapka

Ostatnio jakoś nie ma ochoty na działkowe wypady i czas spędza w swojej torbie...
Koci posąg
...

Rozmowny bardzo Pan Kot

Lizusek mój kochany
I prawie upolowana kolacyjka

A teraz lecę nadrabiać zaległości w czytaniu bo taaakie tyły mam, że szok
Pozdrawiamy serdecznie
Tak na początek ... Buziaczek

Łapka

Ostatnio jakoś nie ma ochoty na działkowe wypady i czas spędza w swojej torbie...
Koci posąg

Rozmowny bardzo Pan Kot

Lizusek mój kochany
I prawie upolowana kolacyjka

A teraz lecę nadrabiać zaległości w czytaniu bo taaakie tyły mam, że szok
Pozdrawiamy serdecznie
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Agnieszka7714
-
aaGaa
... oj faktycznie czytania i to praktycznie po miesiącu jest ho ho i troszeczkę ale to taka milusia lekturka, że się czyta i ogląda z przyjemnością
... urlop niestety był strasznie zimny i deszczowy i do tego tęsknota do naszego Kotunia była ogromna- dobrze, że był to tylko tydzień
... jeżeli chodzi o ta cieniutką kolacyjkę to ten nasz cwaniaczek tylko łapie te musidła, męczy je i odpuszcza im resztę żywota, może jedynie ze dwie sztuki małe skosztował na tyle upolowanych, raz tylko napędził mi stracha jak sobie ubzdurał polowanie na wielkiego bąka którego szybko z domu pogoniłam dla dobra i Kota i jego własnego...
tak nasz Pan Kot przyjmuje gości

a tu poluje na gołębie

moja puma balkonowa kochana

wydmuszona rekonwalescencja :*

... urlop niestety był strasznie zimny i deszczowy i do tego tęsknota do naszego Kotunia była ogromna- dobrze, że był to tylko tydzień
... jeżeli chodzi o ta cieniutką kolacyjkę to ten nasz cwaniaczek tylko łapie te musidła, męczy je i odpuszcza im resztę żywota, może jedynie ze dwie sztuki małe skosztował na tyle upolowanych, raz tylko napędził mi stracha jak sobie ubzdurał polowanie na wielkiego bąka którego szybko z domu pogoniłam dla dobra i Kota i jego własnego...
tak nasz Pan Kot przyjmuje gości

a tu poluje na gołębie

moja puma balkonowa kochana

wydmuszona rekonwalescencja :*