Megi i Fibi :)
- dźinx
- Hodowca
- Hodowla: Magic Galaxy*PL
Cześć dziewczyny==> Renia&Meg&Fabi
Czemu ja dopiero teraz widzę, ze jesteście już trzy!!!
Cieszę się i też bym chciała mieć towarzysza dla killerka tak jak Fabienka dla Megusi. Za kilka dni Mój kić będzi mieć roczek i już zamawiam zabawki na imprezkę.
A może nie jest jeszcze za późno na nowego kita?
Czemu ja dopiero teraz widzę, ze jesteście już trzy!!!
Cieszę się i też bym chciała mieć towarzysza dla killerka tak jak Fabienka dla Megusi. Za kilka dni Mój kić będzi mieć roczek i już zamawiam zabawki na imprezkę.
A może nie jest jeszcze za późno na nowego kita?
- Renia
Myślę, że nie jest za późno, jeżeli macie w sobie na tyle miłości, żeby żaden kociak nie poczuł się odtrącony, to pomyślcie o kolejnym futerku
Nasza cała rodzinka jest przeszczęśliwa, że jest nas więcej
Ja to normalnie się czuję jakbym dostała zastrzyk energii, to że mogę widzieć jak się rozwijają, jak rosną i to uczucie jak się przytulają i mruczą... Dzisiaj jak zobaczyłam, że śpią razem wtulone w siebie to się o mało nie popłakałam ze szczęscia. <aniołek> nie wiem co się ze mną dzieje przez te kocie serduszka <serce> <serce> coś jak instynkt macierzyński
Ja to normalnie się czuję jakbym dostała zastrzyk energii, to że mogę widzieć jak się rozwijają, jak rosną i to uczucie jak się przytulają i mruczą... Dzisiaj jak zobaczyłam, że śpią razem wtulone w siebie to się o mało nie popłakałam ze szczęscia. <aniołek> nie wiem co się ze mną dzieje przez te kocie serduszka <serce> <serce> coś jak instynkt macierzyński
- dźinx
- Hodowca
- Hodowla: Magic Galaxy*PL
- MartaNys
- Hodowca
- Hodowla: S*BriSavanti's
- Kontakt: