Jotka Agilis Cattus*PL
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- mevik
U Joteczki wszystko dobrze, rośnie jak na drożdżach, apetycik ma wielki...i niestety przekarmiłam ją ostatnio tuńczykiem, co doprowadziło biedny brzuszek do biegunki. Na szczeście poczytałam forum i ku wielkiemu zdziwieniu dowiedziałam się, że kotom nie należy podawać zbyt dużo ryb <hm> Dziwne jest tylko to, że większość puszek dla kotów to tuńczyk! Odstawiłam ryby i wszystko wróciło do "twardości".donka pisze:mevik, co nowego u Joteczki słychać <?> Może jakieś nowe
Poza tym Jotka dalej śpi w nocy z Natalką, a w dzień się przed nią chowa <lol> .
Za tydzień wylatujemy na 2 tygodnie na wakacje. Przed podjęciem o tym decyzji pojawiło się pierwsze pytanie: co z Joteczką. Na szczęście kamień spadł mi z serca, bo moja kochana mama chętnie się nią zajmie i co najważniejsze nie będzie jedynie opieką "dochodzącą" ale mieszkającą u nas z Joteczką :-) Tylko Natalka wciąż nie jest zdecydowana, czy ma jechać na wakacje, czy zostać z Jotką (cyt. "Nie wiem czy wytrzymam bez mojej PANNY" <lol> )
Oto Jotka z cyklu: "A ja rosnę i rosnę" Zdjęcia udało się zrobić tylko na drapaku, bo obiekt ruchomy, a aparat baaardzo kiepski.
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- gosiaczek8807