Miot G - Arabica i GIC Creme Bellucci vom Wernerwald*D

Zablokowany
Awatar użytkownika
EDZIA

Post autor: EDZIA »

Guru Ty przystojniaku <ok>

Piekny rudasek ... <zakochana>

Chyba go porwe ... uważajcie <diabeł>
Awatar użytkownika
basienka
Hodowca
Kontakt:

Post autor: basienka »

Zdjęcia niesamowite, kicie są po prostu jak malowane, dlatego ja proszę o jeszcze więcej, zdjęć <diabeł> ale tak nieśmiało wspomnę <oops> , że bardzo bym chciała zobaczyć całe rodzeństwo razem, wtedy na pewno je wydrukuje i w ramce postawie <zakochana>
Awatar użytkownika
tosia

Post autor: tosia »

Wszystki są przepiękne!!!!!!
Każde z osobna i wszystkie razem. MIODZIO <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Postaram się uchwycić całą czwórkę, chociaż nie wiem, czy mi się uda - zdjęcia robię "z doskoku", dziś w ogóle nie było mnie w domu, wróciłam wieczorem, i na focenie nie ma już warunków. To znaczy byłyby, gdybym wreszcie zabrała się za lampę, ale zwyczajnie o takiej godzinie nie mam już siły.

Guru jest wielki i okrągły, najgłośniej krzyczy, żeby wyciągać go z kojca - ma wtedy taki rozpaczliwie skrzywdzony wyraz pyszczka, że nie można mu odmówić, i oczywiście wyciągamy. To pierwszy miot, którego nie wypuściłam jeszcze na wolność - to flejtuchy zwyczajne są. Jak są na dużej przestrzeni, nie chce im się szukać kuwety, chociaż wystawione są 3, różnych rozmiarów. Dokonaliśmy więc małej rewolucji w naszym życiu, podzieliliśmy meblami pokój na pół, żeby glizdy miały gdzie biegać, i ograniczyliśmy w ten sposób przestrzeń - jak mniej miejsca, do kuwety zawsze się trafi. Poczekamy tak tydzień i znów spróbujemy wypuścić.

Gatta nic sobie nie robi z ograniczeń - ZAWSZE znajdzie dziurę, którą się wydostanie, i jagódka nagle wystrzela spod kanapy, zadowolona, że znów jest free :)

Grace chyba najgłośniej i najchętniej mruczy, jest przymilna i jedwabista w dotyku. I ŻARŁOCZNA! Je najwięcej z całej czwórki, właściwie muszę jej pilnować, ostatnio wyciągnęłam jej z gardła mięsny pasek, bo już nie mogła go dopchnąć i przełknąć, i tak stała czekając zmiłowania. Ale jak zabierałam, to walczyła, jakby od tygodnia nie miała niczego nawet do powąchania, o jedzeniu w ogóle nie mówiąc.

Grappa zaczęła jeść, jest wielka jak Guru, niewiele mu ustępuje. Była najgrzeczniejsza przy obcinaniu pazurków :)
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Uwielbiam czytać opisy charakterów małych kociastych :)
Też z przyjemnością zobaczyłabym fotkę całej czwórki razem.
Graffiti
Kontakt:

Post autor: Graffiti »

Ja też, ja też ! :-D
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

bo Jagodki sa bardzo sprytne :D
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Od obejrzenia ostatnich zdjęć Twoich maluchów Dorszko, dopiero wróciła mi mowa <ok>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Dziś najpierw Ta, Której Nie Było Ostatnio :)

Próbowałam trochę przyczesać, ale nie bardzo to wyszło :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Niedobra Grappa, nie chciała pozować, więc zdjęcie ma tylko jedno byle jakie. Co za małpiszon, i to już w tak młodym wieku <diabeł>

Obrazek
Zablokowany