Zabezpieczenie okien i balkonów, siatki
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
dokładnie tak, mam podobny układ balkonu tylko o wiele mniejszyAgnieszka7714 pisze: Myślę, że w moim przypadku to tylko nadawało by się zrobić stelaż i dopiero siatkę.
U mnie stelaż jest zrobiony z drewnianych listewek, wygląda dosłownie jak gołębnik <mrgreen>
Oprócz siatki ogrodowej zamontowana jest moskitiera dla ochrony przed owadami .
I jest gucio bo kotki widzą świat w realu :-P
- Agnieszka7714
Dorotko, w tym akurat konkretnym przypadku duży nie znaczy lepszy <lol> , a mogłam kupić mieszkanie na 1 pietrze. Wtedy problem byłby z głowy . Zachciało mi się ostatniego piętra.Dorota pisze:dokładnie tak, mam podobny układ balkonu tylko o wiele mniejszyAgnieszka7714 pisze: Myślę, że w moim przypadku to tylko nadawało by się zrobić stelaż i dopiero siatkę.
U mnie stelaż jest zrobiony z drewnianych listewek, wygląda dosłownie jak gołębnik <mrgreen>
Oprócz siatki ogrodowej zamontowana jest moskitiera dla ochrony przed owadami .
I jest gucio bo kotki widzą świat w realu :-P
- tuska
- Hodowca
- Hodowla: BesiCatBri*PL
- Kontakt:
- tuska
- Hodowca
- Hodowla: BesiCatBri*PL
- Kontakt:
góra jest pod skosem zrobiona dość dużym, że kot nie jest w stanie przeskoczyć
a między balustradą a tą zrobioną ścianą jest spód aby besia nie wypadła mogłaby wejść tam ale do głowy jej nie przyszło wchodzić
wstępnie mówiliśmy jeśli maluszki chciałyby tam wchodzić to wyłoży się kartonami ale żadnemu do głowy to nie przyszło
a między balustradą a tą zrobioną ścianą jest spód aby besia nie wypadła mogłaby wejść tam ale do głowy jej nie przyszło wchodzić
wstępnie mówiliśmy jeśli maluszki chciałyby tam wchodzić to wyłoży się kartonami ale żadnemu do głowy to nie przyszło
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
- Agnieszka7714
- adal75
Kochani, szukając siatki do zabezpieczenia balkonu i okna, znalazłam coś fajnego i b. łatwego do montażu nawet na tynku. Pan Wiesław udzielił mi szczegółowych informacji, a z resztą wszystko tu jest opisane, podaję link dla zainteresowanych http://allegro.pl/zaczepy-do-siatki-na- ... 23968.html , zamówiłam też siatkę u niego, oczka 5x5 cm będzie w przyszłym tygodniu, także po montażu zamieszczę zdjęcia.
-
- Hodowca
- Kontakt:
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt: