Aria Albireo Aksambri*PL
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
- Duduś
- Hodowca
- Kontakt:
-
odiss
Czy to mozliwe zeby dorosla kota tyle spala ? przesypia lub przedrzemuje 3/4 dnia, cos zje (z duza niechecia) wyczysci futro, przyjdzie na mizianki i znowu spac...
Poza tym niewiele je. A jedzenie dostaje takie samo jak u poprzedniego wlasciciela. do kuwety tez prawie nie chodzi.... troche mnie to martwi.
Poza tym niewiele je. A jedzenie dostaje takie samo jak u poprzedniego wlasciciela. do kuwety tez prawie nie chodzi.... troche mnie to martwi.
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
A ja stwierdziłam, że na koty chyba działa inne powietrze, inne odgłosy na dworze, albo co, bo byłam na urlopie w Zakopcu z futrami i coś w nie wstąpiło, od pierwszej w nocy do czwartej rano galopady urządzały. Przyjechaliśmy do domu i normalnie obrót o 180 stopni, oba poszły grzecznie spać i sobotę i niedzielę przespały i w dzień i w nocy. Niczym nie można ich ruszyć, żadnymi piórkami czy sznurkami. Chyba jakieś dziwne pole energetyczne mam w domu. Szkoda, że tak nie idzie wypośrodkować, żeby więcej pobiegali w ciągu dnia, ale oczywiście nie w nocy. Czy ktoś też zauważył takie zachowania?
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
Wielkie gratulacje - kotka jest prześliczna, widziałam to ogłoszenie o adopcji i zastanawiałam się jak domek znajdzie 
dobrze, że będzie u nas na forum
czekamy na zdjęcia z nowego domku
a drapak spróbuj przestawić w inne miejsce np przy oknie niech stoi, żeby kicia mogła sobie z niego oglądać świat za oknem
dobrze, że będzie u nas na forum
czekamy na zdjęcia z nowego domku
a drapak spróbuj przestawić w inne miejsce np przy oknie niech stoi, żeby kicia mogła sobie z niego oglądać świat za oknem
- gosiaczek8807
Zdecydowanie możliwe <diabeł>odiss pisze:Czy to mozliwe zeby dorosla kota tyle spala ? przesypia lub przedrzemuje 3/4 dnia, cos zje (z duza niechecia) wyczysci futro, przyjdzie na mizianki i znowu spac...
Brytek to specyficzny egzemplarz... leniwca!
Mój też zaczął ostatnio mniej jeść, to chyba przez to że jest ciepło.
-
odiss