Orodruina
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Duduś
- Hodowca
- Kontakt:
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Maru
Znowu zapuściłam nasz wątek na forum :-) Długo nas nie było. Orciodruina stała się pełnoletnim kotem (4 sierpnia pierwszy roczek jej stuknął) i wyraźnie jest tego świadoma. Nie w głowie jej już zabawy jeżykami i piłeczkami. Teraz musi stać na straży ogródka i gorliwie wypełnia swój obowiązek. Gdy tylko pojawi się u nas czarna kotka sąsiadów, to Orcik zwiększa dwa razy swoją objętość odpowiednio się napuszając, kładzie uszy i pędem rusza w pogoń za nieszczęsną, która ucieka drąc się przy tym wniebogłosy, co oczywiści wywabia na tarasy wszystkich sąsiadów. Bokserkę najbliższych sąsiadów również sterroryzowała. Do tej pory Kajcia była częstym goście w naszym domu. Teraz boi się przejść przez bramkę łączącą nasze ogródki, bo Orek rzuca się na nią z pazurami. Zero litości w tym naszym miśku. Zaś na co dzień w domu jest rozkosznym wiewiórem, który przybiera najzabawniejsze pozy i człowiek na jej widok od razu ma ochotę ją wytarmosić.
Poniżej zdjęcia pannicy.

Poniżej zdjęcia pannicy.

- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
-
anias
Aleeeeeee cuuuudna czekoladowa panna! <zakochana>
Jakoś wcześniej nie trafiłam do tego wątku <oops> , muszę w wolniejszej chwili przejrzeć fotki, dziewczyna jest naprawdę piękna, ciekawa jestem ile waży, wygląda na dorodną babeczkę, mam nadzieję, że mój czekoladens również przestanie kiedyś być sznurówką...
Jakoś wcześniej nie trafiłam do tego wątku <oops> , muszę w wolniejszej chwili przejrzeć fotki, dziewczyna jest naprawdę piękna, ciekawa jestem ile waży, wygląda na dorodną babeczkę, mam nadzieję, że mój czekoladens również przestanie kiedyś być sznurówką...