Emily i Colin

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
anias

Post autor: anias »

bea pisze:oko cieszy na takie widoki sliczne :) <zakochana>
bea a jak u Ciebie z Czekoladą? sznurówka czy misiaczek????
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Anias
Tez slyszalam o tym, ze czekolady tak mają. Inna siersc, mniej bujna od tych niebieskich. Wstyd sie przyznac, ale moja wyglada nieco pokracznie obok Spioszka ;-)) <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Bo czekolady to jak dobre wino, dojrzewają długo, ale za to potem będą rarytasiki do schrupania :kotek:
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Moja to chyba juz dojrzała bo miauczy w nocy przeokropnie ;-))
Przepraszam za <offtopic>
anias

Sonia pisze:Bo czekolady to jak dobre wino, dojrzewają długo, ale za to potem będą rarytasiki do schrupania :kotek:
Baaardzo mi się ta teoria podoba! <ok>

Matyldonka pisze:Moja to chyba juz dojrzała bo miauczy w nocy przeokropnie ;-))
Przepraszam za <offtopic>
oj to szybko by dojrzewała.... a zabieg już umówiony? moja Emily ma 6,5 m-ca i zaraz po urlopie tj w połowie lipca idzie "pod nóż".... ;-(
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Jeszcze nie. Nie bardzo wiem czy miauczy bo to juz to, czy miauczy sobie tak po prostu.
W dzien jest spokojnie.
Planowałam sterylizację za jakies dwa miesiace dopiero :-|
Awatar użytkownika
Ishin

Post autor: Ishin »

Jaka cudna czekoladka!! Hodowczyni, od której kupilam swoja kicie ma z drugiego miotu takie czekoladowego kolesia, nadal nie ma domu i czeka na wlasciciela. Patrze sobie na niego i bardzo chcialabym go przygarna wraz z Clara, ale jednak narazie to dla mnie bylby zbyt duzy wydatek...jaka szkoda.
Glaski dla kici :kotek:
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Super kotusie,jak szybko się zaprzyjaźniły! Gratuluję i ja. :kotek: :kotek:
anias

Ishin pisze:Jaka cudna czekoladka!! Hodowczyni, od której kupilam swoja kicie ma z drugiego miotu takie czekoladowego kolesia, nadal nie ma domu i czeka na wlasciciela. Patrze sobie na niego i bardzo chcialabym go przygarna wraz z Clara, ale jednak narazie to dla mnie bylby zbyt duzy wydatek...jaka szkoda.
Glaski dla kici :kotek:
Dziękujemy! <pokłon>
Powiem szczerze, że do głowy mi nie przyszło w momencie zakupu pierwszego kociaka, że po 3 miesiącach dołączy do niego drugi.... ale to była dobra decyzja - 2 młode koty razem - super sprawa!!! A i przy odbiorze brata mojego czekoladensa - nowi Państwo nie mogli się napatrzeć na ich czarną siostrę i ... następnego dnia wrócili po nią i rodzeństwo jest razem!!! Fakt że jednorazowy wydatek jest spory ale i radość podwójna <tańczy> <tańczy>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Pogadaj z hodowcą, może dojdziecie do jakiegoś porozumienia, albo rozłożenia drugiego kociaka na raty. Zawsze można spróbować. Dwa kociaki od razu, to jest najlepsze rozwiązanie. Odpada problem dokacania i dwa kociaki razem lepiej znoszą przeprowadzkę do nowego domu.
Zablokowany