Ozzy i Iggy
- mimbla
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Naprawdę fajnie się go transportuje, poza tym na rękach wiotczeje jak ragdoll <lol> A najlepsze, że on to coraz bardziej lubi- na początku swojego pobytu u nas uciekał z rąk zaraz po podniesieniu. Teraz huśtamy, przepuszczamy przez ręce, tarmosimy w powietrzu. A on mruczy jak głupiMago pisze:A tam, chuchro. Przynajmniej jest mniej do noszenia :-) a wygląda bardzo ładnie! <mrgreen>mimbla pisze:5,5 kilo. ChuchroMartinee pisze:Ile waży Igor obecnie ? Wyglada na solidnego pointa <serce>![]()
- Marcel
http://images8.fotosik.pl/2233/f61db15a61b19e7d.jpg Oczy ma nieziemskie <zakochana>
- Agnieszka7714
Chciałabym takie chucherko <mrgreen> Śliczny jest.mimbla pisze:Naprawdę fajnie się go transportuje, poza tym na rękach wiotczeje jak ragdoll <lol> A najlepsze, że on to coraz bardziej lubi- na początku swojego pobytu u nas uciekał z rąk zaraz po podniesieniu. Teraz huśtamy, przepuszczamy przez ręce, tarmosimy w powietrzu. A on mruczy jak głupiMago pisze:A tam, chuchro. Przynajmniej jest mniej do noszenia :-) a wygląda bardzo ładnie! <mrgreen>mimbla pisze: 5,5 kilo. Chuchro![]()
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jak ja bym chciała, żeby moje były takie naręczne. Mimbla chyba Ci podeślę te moje futra na jakieś eksternistyczne szkolenie, może też by się dało z nich coś miziastego wykrzesaćmimbla pisze: ... na rękach wiotczeje jak ragdoll <lol> A najlepsze, że on to coraz bardziej lubi- na początku swojego pobytu u nas uciekał z rąk zaraz po podniesieniu. Teraz huśtamy, przepuszczamy przez ręce, tarmosimy w powietrzu. A on mruczy jak głupi