Bazyl i Teoś
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Super masz tego Teosia. Taki bezstresowy chłopak. Wygląda na każdej fotce, choćby całe swoje życie spędził u Ciebie, a nie dopiero parę godzin. Oczywiście trzymam kciuki za biednego Bazylka, któremu się świat zawalił <ok> Jak otrząśnie się z tego, to na pewno będzie potem zadowolony, że ma towarzysza do ganianek i trzepania futra.
Acha, i bardzo fajne imię dostał rudalek, jakoś tak pasuje mi do niego
Acha, i bardzo fajne imię dostał rudalek, jakoś tak pasuje mi do niego
- animru
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
oj wiem co to za szczęście kolejny kot w domu - strasznie Ci gratuluje i Lakshmi również.
ta dzisiejsza młodzież jakaś taka niewychowana, w ogóle nie ma szacunku dla młodszych... tak było u mnie, u Bei i Mago - gówniarstwo przyszło i się rozpanoszyło wszędzie <rotfl>
proponuje pokaż Bazylkowi filmik do czego Gabryś wykorzystuje Leona - niech to będzie instruktaż i dowód na to że maluch też się do czegoś nada
ściskam Bazyla mocno i małego kiziam po brzuszku!!!
ta dzisiejsza młodzież jakaś taka niewychowana, w ogóle nie ma szacunku dla młodszych... tak było u mnie, u Bei i Mago - gówniarstwo przyszło i się rozpanoszyło wszędzie <rotfl>
proponuje pokaż Bazylkowi filmik do czego Gabryś wykorzystuje Leona - niech to będzie instruktaż i dowód na to że maluch też się do czegoś nada
ściskam Bazyla mocno i małego kiziam po brzuszku!!!