haha lubie to <serce> <rotfl>Renia pisze:Uwielbiam to wiotczenie <lol> A czy Igor również jest fanem wylegiwania się na suszarce do prania? Jego siostrunia to uwielbia i jakże wdzięcznie przelewa się między prętami ...
Ozzy i Iggy
- animru
a właśnie, co do wiotczenia, to ja zauważyłam, że Teoś jest taki mięciutki, taki właśnie przelewający się, delikatny w dotyku, Bazylek wręcz przeciwnie, dość taki nabity i sztywnawy, jak się go trzyma <mrgreen>, taka klueczka. i nie wiedziałam, czy to wynika z wieku, czy z właściwości osobnika <lol>
ale Bazylek jak był młodszy to aż taki miękki jak Teoś chyba nie był, o ile sobie przypominam :->
ale Bazylek jak był młodszy to aż taki miękki jak Teoś chyba nie był, o ile sobie przypominam :->
- mimbla
- Kontakt:
Sztywniaki pozostaną sztywniakami <lol>animru pisze: ale Bazylek jak był młodszy to aż taki miękki jak Teoś chyba nie był, o ile sobie przypominam :->
Sztywniak Ozz.

Esti- popatrz sobie na wielowymiarowy, melanżowy kolor futra Ozza i róznorodną długość włosów. BIVa bynajmniej w kieszeni nie mamy <lol>
Oko blednie paskudowi...
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Jak wróciłam z wystawy w sobotę, to TŻ się śmiał ze zdjeć, że te wszystkie koty tam takie odważne, bo nasz Ozz rozpłaszczyłby się na stoliku, ale najpierw zdrapałby ze mnie całą skórę próbując uciec, a Iggy wszystko by zaszanelował ze stresu swoim No.5 ...
Za to nasze koty wystawiają się w nowym punkcie mieszkania- lansują się na nowej pokrywie od akwarium. Jutro przychodzą rośliny i stawiamy akwa od nowa- wreszcie, po tylu miesiącach przeciągania decyzji i zarastania glonami <mrgreen>
Za to nasze koty wystawiają się w nowym punkcie mieszkania- lansują się na nowej pokrywie od akwarium. Jutro przychodzą rośliny i stawiamy akwa od nowa- wreszcie, po tylu miesiącach przeciągania decyzji i zarastania glonami <mrgreen>
- Agnieszka7714
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt: