Podziękowania specjalne dla Pana czekolady za pozowanie do portretu , który będzie mi służył za wzorzec
Ozzy i Iggy
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Oczywiście. Na razie TŻ zainstalował w żwirze skałki, które wcześniej układaliśmy próbnie we wszystkie możliwe kompozycje <lol> Koty mają zakaz wchodzenia do łazienki, bo tam odstaje się wanna wody. Staram się fotografować wszystko w miarę powstawania tworu, jestem już po lekturze poradnika fotografowania akwarium, stworzonego na forum akwarystycznym przez naszego ahaed'a i mam nadzieję, że podołam <lol> Może z dobrymi zdjęciami TŻ utknie na stałe na jakimś forum akwarystycznym i przestanie się śmiać z tego, ile czasu tu spędzam <lol>Mago pisze:Pochwalisz się, prawda? <mrgreen>mimbla pisze:Jutro przychodzą rośliny i stawiamy akwa od nowa- wreszcie, po tylu miesiącach przeciągania decyzji i zarastania glonami <mrgreen>
- Duduś
- Hodowca
- Kontakt:
się czepiasz koteczka, jak się nie pokazuje to się nie ma <mrgreen> . A jedno takie wielobarwne w odcieniu czekolady posiadam jak jeszcze łapoczyny uskuteczni z córciami to jeżozwierz pełną gębą....mimbla pisze: wielowymiarowy, melanżowy kolor futra Ozza i róznorodną długość włosów. BIVa bynajmniej w kieszeni nie mamy <lol>
Oko blednie paskudowi...
- mimbla
- Kontakt:
Pewnie, że nie pokazuję <lol> Jakby jakaś Lokalna Tropicielka Sensacji i Układu zobaczyła wypłaszczonego na stoliku sędziowskim Ozziego, zaczęłaby podejrzewać, że kot ma przycięte nóżki <lol>Duduś pisze:się czepiasz koteczka, jak się nie pokazuje to się nie ma <mrgreen> . A jedno takie wielobarwne w odcieniu czekolady posiadam jak jeszcze łapoczyny uskuteczni z córciami to jeżozwierz pełną gębą....mimbla pisze: wielowymiarowy, melanżowy kolor futra Ozza i róznorodną długość włosów. BIVa bynajmniej w kieszeni nie mamy <lol>
Oko blednie paskudowi...
Estera na wystawie zostala zaczepiona przez taką Tropicielkę i zagięta pytaniem "dlaczego ten kotek [Kami] ma taki krótki ogonek????" <rotfl>
Idź sobie- dzisiaj my się tu wylegujemy. Weź lepiej jedź do Ikei po nową narzutę, bo ta już pozaciągana.

- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- mimbla
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
<rotfl> Pedikiur robimy co drugi manikiur i chyba zbliża się ten czas <lol>kizior pisze:komuś pazurki wystają <lol>
Animru- najbardziej pancerna narzuta Ikei- Forsytia- starcza nam na pół roku
Ostatnio nie widziałam jej w sklepie, na stronie też jej nie ma, mam nadzieję, że wróci w nowym sezonie...
- Duduś
- Hodowca
- Kontakt: