Domia Arget Bri*Pl i D*Szmaragdowa Igła Quamar vel Karmelek
-
mirakrzys
- Hodowca
- Hodowla: Arget Bri*pl
- Kontakt:
- Zafira
Witamy miełego gościa Mirakrzys na wątku Domisi. Dzieciatko radzi sobie super , zaskarbiła sobie nasze serca w całości a czarnej Nuty juz niemal w połowie.
Dzisiejszy dzień upływał pod hasłem dalszej integracji. W tym miejcu przypomne, że Domia jest z nami dzisiaj równo tydzień.
A oto zdjecie pt " będę udawać, że jej nie widzę..."

a właściwie co mi szkodzi sie zdrzemnąć :->

zaznaczem, że kicie same sie usadowiły na krzesłach (zresztą kto zna kota którego da się posadzic, tam gdzie akurat nie chce ?)Kotki spały tak ponad trzy godziny <shock> . Myslałam, że to jakis zakład, kto nie wytrzyma i zejdzie pierwszy ze stanowiska. Potem znowu było kilka syków, ale tak jakos bez przekonania.To chyba nie najgorzej jak na pierwszy tydzień ?
Dzisiejszy dzień upływał pod hasłem dalszej integracji. W tym miejcu przypomne, że Domia jest z nami dzisiaj równo tydzień.
A oto zdjecie pt " będę udawać, że jej nie widzę..."

a właściwie co mi szkodzi sie zdrzemnąć :->

zaznaczem, że kicie same sie usadowiły na krzesłach (zresztą kto zna kota którego da się posadzic, tam gdzie akurat nie chce ?)Kotki spały tak ponad trzy godziny <shock> . Myslałam, że to jakis zakład, kto nie wytrzyma i zejdzie pierwszy ze stanowiska. Potem znowu było kilka syków, ale tak jakos bez przekonania.To chyba nie najgorzej jak na pierwszy tydzień ?
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: