Trenuj bo mi sie wydaje, że pare rysunków i my tu popadamy z zachwytu. Potem będziesz nasza nadworną rysowniczka kotów ...i bedzie kolejka nekajaca kiedy naszego brysiaczka uwieczniszSonia pisze:Więcej na razie nie mam to były pierwsze podejścia. Brysię jako tako udało się, ale Tami to taki koszmarek mi wyszedł, jakoś jego nie potrafię zrobić. Będę musiała potrenować i to sporoElwira pisze: Często tak sobie cosik malujesz???
Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Bardzo daleko mi do nadwornej rysowniczki, tym bardziej, że niektóre kotki są niewykonalne z racji nie posiadania takowego koloru, np. kremowego nijak nie mogę zrobić, albo liliowego. Musiałby być albo żółty, albo pomarańczowy, albo różowy, a to już nie byłoby to samo <lol>maga pisze:Trenuj bo mi sie wydaje, że pare rysunków i my tu popadamy z zachwytu. Potem będziesz nasza nadworną rysowniczka kotów ...i bedzie kolejka nekajaca kiedy naszego brysiaczka uwieczniszSonia pisze:Więcej na razie nie mam to były pierwsze podejścia. Brysię jako tako udało się, ale Tami to taki koszmarek mi wyszedł, jakoś jego nie potrafię zrobić. Będę musiała potrenować i to sporoElwira pisze: Często tak sobie cosik malujesz???
- tuska
- Hodowca
- Hodowla: BesiCatBri*PL
- Kontakt:
Ja się przyznam, że mam od Marzenki besie naszkicowanąSonia pisze:Więcej na razie nie mam to były pierwsze podejścia. Brysię jako tako udało się, ale Tami to taki koszmarek mi wyszedł, jakoś jego nie potrafię zrobić. Będę musiała potrenować i to sporoElwira pisze: Często tak sobie cosik malujesz???
eh ale to już było dawno i nie prawda
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dzisiaj mam radosny dzień, więc aż mi się zechciało nowe fotki zrobić.
Brysia pozowała w swoim nowym urodzinowym kartoniku.
A Tami, jak to Tami, byle się nie zmęczyć za bardzo <mrgreen>
Brysia z kumplem troszkę okłaczonym, ale na to nie patrzcie :-)

Pani Sowa

Co chcesz znowu ode mnie?

Nawet się umyć w spokoju nie dają

A to największe lenie patentowe

Brysia pozowała w swoim nowym urodzinowym kartoniku.
A Tami, jak to Tami, byle się nie zmęczyć za bardzo <mrgreen>
Brysia z kumplem troszkę okłaczonym, ale na to nie patrzcie :-)

Pani Sowa

Co chcesz znowu ode mnie?

Nawet się umyć w spokoju nie dają

A to największe lenie patentowe

-
Pola
- Hodowca
- Kontakt: