Hamsini Agilis Cattus*Pl
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
taką nam Dorszka niespodziankę w to lato zrobiła, oniemiałam dosłownie <shock> .
Powiem tylko ,że to prawdziwa wizytacja jest , bez ściemniania <mrgreen>. Niby tak normalnie i na luzie ale rentgen włączony
Jedyną niedogodnością jest to , że do pracy muszę drałować <diabeł> i TAKIGO GOŚCIA aż na całe 8godzin samego zastawiać. Za to Miśki przeszczęśliwe , wybawione, wykochane i wymiziane za wszystkie czasy .

Uwielbiam takie spotkania bo oprócz bosko spędzonego czasu
mam okazję na żywo skorzystać z wiedzy naszej Dorszki , gdyż wiele mi jeszcze brakuje do opiekuna idealnego <lol>
Muszę się jeszcze nieskromnie pochwalić ,"że Hamsini wygląda przepięknie" to są słowa Dorotki a dla mnie to najwspanialszy prezent jest <serce>
mam nadzieję ,że nie oszukuje nas <lol> <lol>
Powiem tylko ,że to prawdziwa wizytacja jest , bez ściemniania <mrgreen>. Niby tak normalnie i na luzie ale rentgen włączony
Jedyną niedogodnością jest to , że do pracy muszę drałować <diabeł> i TAKIGO GOŚCIA aż na całe 8godzin samego zastawiać. Za to Miśki przeszczęśliwe , wybawione, wykochane i wymiziane za wszystkie czasy .
Uwielbiam takie spotkania bo oprócz bosko spędzonego czasu
Muszę się jeszcze nieskromnie pochwalić ,"że Hamsini wygląda przepięknie" to są słowa Dorotki a dla mnie to najwspanialszy prezent jest <serce>
mam nadzieję ,że nie oszukuje nas <lol> <lol>
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
O mamo, ale Hamsini dorodna się zrobiła. Jak tak na nią patrzę, to myślę, że już sama wizyta Dorszki sprawiła, że jej ta głowa spuchła bardziej <rotfl> no bo jak to, do zdjęć przecież trzeba się pokazać ;)
A tak na poważnie, to my też czekamy niecierpliwie w kolejce na wizytację Dorszki, może być z rentgenem, usg, czy cokolwiek. Serdeczne pozdrowienia od nas w kierunku Kamienia no i oczywiście Wrocławia rzecz jasna - rodzina to rodzina
Jak ja kocham na te lilaki patrzeć, ach...
A tak na poważnie, to my też czekamy niecierpliwie w kolejce na wizytację Dorszki, może być z rentgenem, usg, czy cokolwiek. Serdeczne pozdrowienia od nas w kierunku Kamienia no i oczywiście Wrocławia rzecz jasna - rodzina to rodzina
Jak ja kocham na te lilaki patrzeć, ach...
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt: