Guru Agilis Cattus*PL
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja nawet nie pomyślałam, że jest inaczej. Dorotki kotki to rozpieszczone i wychuchane są, że bardziej już chyba nie można :-)Mago pisze:Idę o zakład, że Dorotka tak dba o koty, że one zawsze "na wysoki połysk" bez względu na wizytację <mrgreen>Sonia pisze:Wow, ale cudny pyzioł i widzę, że uszka i nosek wyczyszczone na wizytację, że aż lśni i promienieje Guru <zakochana>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Mi mówić nie wypada ale Guruś to potrafi niejedno <serce> skraść.
To infantylne pysio jest wiecznie uśmiechnięte <mrgreen> , chociaż dokazywać równo potrafi. Dzisiaj nad ranem Dorszka miała namiastkę jego tępego uporu <diabeł> .
Chłopczyk jest tak przyzwyczajony, że po śniadaniu tj. 4 rano biegnie do kubełka z wodą popić sobie na lepsze trawienie
. Dałam plamę bo zapomniałam włączyć pompkę i poleciałam szybko z powrotem do
W pewnej chwili hałas nas budzi bo Ruda Małpa z łaputą w fontannie ciągnie całe ustrojstwo w kierunku Dorszki i dokazuje,że ma poidełko nie włączone.
Dorotka nie ma u nas tak słodko , oj nie ma
Mago o Twoim Gatonie to za rok pogadamy ........ <mrgreen> więcej nic nie powiem
To infantylne pysio jest wiecznie uśmiechnięte <mrgreen> , chociaż dokazywać równo potrafi. Dzisiaj nad ranem Dorszka miała namiastkę jego tępego uporu <diabeł> .
Chłopczyk jest tak przyzwyczajony, że po śniadaniu tj. 4 rano biegnie do kubełka z wodą popić sobie na lepsze trawienie
W pewnej chwili hałas nas budzi bo Ruda Małpa z łaputą w fontannie ciągnie całe ustrojstwo w kierunku Dorszki i dokazuje,że ma poidełko nie włączone.
Dorotka nie ma u nas tak słodko , oj nie ma
Mago o Twoim Gatonie to za rok pogadamy ........ <mrgreen> więcej nic nie powiem
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- Martinee
http://images8.fotosik.pl/2313/3cc3f493c7a2b5e8.jpg O JEJKU ALE CUDO.
<shock> i ten nosek rózowy i te policzkasy coś niesamowitego
<shock> i ten nosek rózowy i te policzkasy coś niesamowitego
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt: