Resztę wyprałam tak jak tapicerkę samochodu- woda z płynem do naczyń w misce, duużo piany i stara firanka. Czyścisz na sucho, samą pianą używając kawałka firanki. Odczekasz aż wyschnie i odkurzysz. Drapak jak nowy
Drapaki
- Renia
Ja go ostatnio prałam. Tą część, którą da się zdjąć wyprałam w pralce, na 50 stopni puściłam i nic się nie stało ( w normalnym proszku, na podwójne płukanie dałam).
Resztę wyprałam tak jak tapicerkę samochodu- woda z płynem do naczyń w misce, duużo piany i stara firanka. Czyścisz na sucho, samą pianą używając kawałka firanki. Odczekasz aż wyschnie i odkurzysz. Drapak jak nowy
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- donka
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
-
Pierrot
Ja nie mam jeszcze ani kota ani drapakadonka pisze:Nikt nie ma budki, nikt nie podpowie
wystarczą Ci.
Kliknij na zdjęcie drapaka, który Cię interesuje i znajdziesz tam instrukcję w pdf (wymiary, które Cię interesują).
Czy to wystarczy?
- donka
Pierrot dziękuję za zainteresowanie
Ja już przejrzałam wszystkie instrukcje na tej stronie <mrgreen> Niestety tego co mnie interesuje tam nie ma
To może tak
- Jak duże jest wejście do budki/tuby - szer. i wys. , może być też średnica, ale wydaje mi się, że takie okrągłe to ono nie jest
- Jakie są duże przejścia między poziomami budki/tuby
- Jaka jest wysokość jednego poziomu budki/tuby
Ja już przejrzałam wszystkie instrukcje na tej stronie <mrgreen> Niestety tego co mnie interesuje tam nie ma
kinus pisze:ja chetnie pomoge, ale szczerze mowiac nie rozumiem pytania
To może tak
- Jak duże jest wejście do budki/tuby - szer. i wys. , może być też średnica, ale wydaje mi się, że takie okrągłe to ono nie jest
- Jakie są duże przejścia między poziomami budki/tuby
- Jaka jest wysokość jednego poziomu budki/tuby
-
kinus
- Hodowca
- Kontakt:
-
kinus
- Hodowca
- Kontakt: