Elza
-
mardag1982
- Aga12
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
- Małgorzata
Alicja, no jak bezpodstawnie? Przecież to, że nie chce oddać rodowodu, jest właśnie taką podstawą. Ja wiem, że Tobie zależy jedynie na tym, aby koteczka była zdrowa, ale z drugiej strony dziewczyny mogą mieć rację - gość może próbować kogoś oszukać. Bo naprawdę nie rozumiem, z jakiego powodu miałby zatrzymywać ten rodowód.
- Alicja
- Hodowca
- Kontakt:
Bezpodstawnie, bo nie mamy żadnych informacji czy dowodów, że coś niecnego z tymże rodowodem zrobi. Nie lubię tak wprzód zakładać
Jest tam także kocur rodowodowy z tej samej co Elza hodowli plus kocurek ok 4 mies z rodowodem kupiony z wystawy z Sopotu i ponadroczna kotka. O innych kotach nie wiem.
Szkoda, że nie widziałyście mojego szoku, kiedy w dzień wyjazdu po kotkę dowiedziałam się, że adres, pod który jedziemy jest taki sam, jak ten na wyjazd po mojego malucha.
Do stanu kocura, matki młodych i samych kociaków nie miałam zastrzeżeń, miały swój pokój, ładny drapak itp, może dlatego go bronię... Może dlatego, że facet był miły...
A może ja za miękkie serce mam i macie rację. Już nie wnikam :->
Jest tam także kocur rodowodowy z tej samej co Elza hodowli plus kocurek ok 4 mies z rodowodem kupiony z wystawy z Sopotu i ponadroczna kotka. O innych kotach nie wiem.
Szkoda, że nie widziałyście mojego szoku, kiedy w dzień wyjazdu po kotkę dowiedziałam się, że adres, pod który jedziemy jest taki sam, jak ten na wyjazd po mojego malucha.
Do stanu kocura, matki młodych i samych kociaków nie miałam zastrzeżeń, miały swój pokój, ładny drapak itp, może dlatego go bronię... Może dlatego, że facet był miły...
A może ja za miękkie serce mam i macie rację. Już nie wnikam :->
- Alicja
- Hodowca
- Kontakt:
- Alicja
- Hodowca
- Kontakt: