Megi i Fibi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Renia pisze:A tu chciała pośpiewać do łapy, ale były to tak straszne dźwięki i musiałam interweniować. Wytrawne oko zobaczy jak mi się odwdzięczyła <diabeł>
Dziewczyna chciała szlifować talent wokalny <mrgreen> ... więc co się dziwić, że się zdenerwowała <lol>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Fibździoch w świetnej formie <zakochana>
Ależ łaaadna i brysiowa buzia <mrgreen>

Obie przekochane :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Gdyby miała grubsze łaputy i takiż brzuch, i gdyby rudy zastapić czekoladą, to by Igor miał klona, bo pozy identiko <lol>
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

No, no, pazur wbity w karmiąca dłoń, nieładnie! <lol> Ale z drugiej strony dlaczego nie mogłaby sobie pośpiewać? Cisza nocna była czy co? <mrgreen>
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

Śliczne zdjęcia :). Wyczytałam że Pańcia pojechała na wakacje :) to udanego wypoczynku życzymy :)!!!! I czekamy na relację po powrocie jak było oraz na wiadomości czy kiciuśki rzeczywiście przybrały na wadzę po rozłące ;)....
Pozdrawiamy :)
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Pańcia to teraz przymiera z tęsknoty, chociaż dziewczynki są w dobrych rękach mojej Mamy. Codziennie zdaje mi relację z ich poczynań. Jedzą bardzo dużo, piją bardzo dużo iiii rozrabiają baaaardzo dużo <diabeł> Dostałam komunikat o pozrzucanych wazonach, rozszarpanym obrusie i uratowanym przez mięsisty wazon wuszukocie od mimbli <diabeł>
Łaskawe słońce północnopolskie jakoś mi to wynagradza :D Wczoraj było zimno, ale słonko świeciło ładnie, więc wyłożyliśmy się na plaży zabunkrowani w wiatrochronach, co poskutkowało czerwonymi znaczeniami na skórze <lol> Dzisiaj trzeba się dopiec na brązowo <lol>

Przedwczoraj było tak:
Obrazek
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale ładnie, że można się rozmarzyć <zakochana>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

pięknie Reniu, odpoczywaj - potem będziesz liczyć straty :)
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Renia pisze:Pańcia to teraz przymiera z tęsknoty, chociaż dziewczynki są w dobrych rękach mojej Mamy. Codziennie zdaje mi relację z ich poczynań. Jedzą bardzo dużo, piją bardzo dużo iiii rozrabiają baaaardzo dużo <diabeł> Dostałam komunikat o pozrzucanych wazonach, rozszarpanym obrusie i uratowanym przez mięsisty wazon wuszukocie od mimbli <diabeł>
Reniu nie strasz <shock> moje za ok. 2 tyg. też pod opieką mojej mamy zostają. Jak to mówi mój brat: "Baba (czyt. babcia) z wami zostanie" <lol>

Trzymam kciuki za pogodę, żebyście się pięknie zabrązowili <ok>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Piękne zdjęcie :-)
Zablokowany