Marchewek i Śpioszek
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
pewnie że tak... to kiedy mnie zapraszasz do New Yorku <rotfl> <rotfl>Matyldonka pisze:Teraz można by rzec, ze jesteśmy rodziną <lol>madziulam2 pisze:och wielbiciel kurczaka i niechętny chrupkom - do tego z Czankry SKĄD JA TO ZNAM <rotfl> <rotfl> <rotfl>
jest śliczny i rozmruczany jak wszystkie Czankrowce - będziesz mieć z niego pociechę jak i Ja z Leona <serce>
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
<lol> A przywieziesz troszkę tej pasty serowej Gimpeta? Naczytalam sie w Twoim wątku, ze mieszasz razem z chrupadłami i Leon je zjada :-) Jak kupisz, moge Cie zaprosić chocby dzisiajmadziulam2 pisze:pewnie że tak... to kiedy mnie zapraszasz do New Yorku <rotfl> <rotfl>Matyldonka pisze:Teraz można by rzec, ze jesteśmy rodziną <lol>madziulam2 pisze:och wielbiciel kurczaka i niechętny chrupkom - do tego z Czankry SKĄD JA TO ZNAM <rotfl> <rotfl> <rotfl>
jest śliczny i rozmruczany jak wszystkie Czankrowce - będziesz mieć z niego pociechę jak i Ja z Leona <serce>
Reniu tez chcialabym zeby wszystko poszlo zgodnie z planem. Porażka będzie oznaczć samotną noc w wielkim łózku, a mąż w drugim pokoju zakochany przebardzo
w Marchewku
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Kochana pasta serowa Gimpeta dostępna jest w zooplusie o TUTAJ
co do przyzwyczajania Leona do chrupek wyglądało to tak:
* mieszanie z Kase Paste
* mieszanie z Gerberkiem kurczakowym albo z indyka - które lubił
* od czasu do czasu z serkiem białym - uwielbia nabiał do dziś!!!
* i na koniec z dodatkiem Salmopetu - ta wersja działa do dziś i teraz próbuje zmniejszać mu te dolewki coby przestawił się na same chrupy
TRZYMAM KCIUKI ZA MARCHEWKA!!!
co do przyzwyczajania Leona do chrupek wyglądało to tak:
* mieszanie z Kase Paste
* mieszanie z Gerberkiem kurczakowym albo z indyka - które lubił
* od czasu do czasu z serkiem białym - uwielbia nabiał do dziś!!!
* i na koniec z dodatkiem Salmopetu - ta wersja działa do dziś i teraz próbuje zmniejszać mu te dolewki coby przestawił się na same chrupy
TRZYMAM KCIUKI ZA MARCHEWKA!!!