Gustaw Z Kociego Dworu*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Iwi

Post autor: Iwi »

Jaki śliczny chłopak :-> myszka widać zniknęła, ale widzę, że krokodylek też jest fajnym kumplem :) pozdrawiam
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Te nasze koty to chyba bliźnięta jednojajowe, tylko mój się tak nie pucuje i dlatego jest ciemniejszy :-? Ta sama uszatość :)
Fajnie jest patrzeć, jak oba rosną. I miec porównanie ich rozwoju, zwłaszcza, że Ozzy to mój pierwszy kot, więc cieszę się, że mam jakiś punkt odniesienia.
Na razie Gustaw przoduje w wymianie zębów. Ozz ma jeszcze 2 nadprogramowe kły do zrzucenia :)
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Gustawie... ależ Tobie dostojnie z oczu patrzy.. <zakochana>
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Gucio uroczy i taki podobny do Felixa -niesamowite.Nie wiem co jest w tych myszkach bo identyczną ma mój kocio i też ją uwielbia.Pozdrawiam :)
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Jaki przyczajony tygrys z pościeli wyziera <rotfl>
Awatar użytkownika
Justyna

Post autor: Justyna »

Foty kapitalne <rotfl>
Awatar użytkownika
Bella

Post autor: Bella »

jaki kochany!!! <zakochana>
Awatar użytkownika
martha

Post autor: martha »

Mój biedny Gustawek :-(
Zaniepokoiło mnie że kociakowi ciągłe śmierdzi z pyszczka. Jak zajrzałam tam to zauważyłam że ma bardzo zaczerwienione tylne dziąsełka i dzisiaj byłam u weta...i jest źle ;-(
Dziąsła są zaczerwienione z powodu wypadających zębów. Serce mi z nerwów podeszło do żołądka jak pani dotknęła wacikiem jednego z dziąsełek i zaczęłą krew z niego lecieć ...Kotek dostał 3 zastrzyki (!) : przeciwbólowy, przeciwzapalny i antybiotyk.
Gustawkowi jeden trzonowiec wrzyna się w dziąsełko. Mamy przyjechać na kontrolę w sobotę. Jeżeli to się nie będzie poprawiać możliwe że trzeba będzie usunąć ząbek :-(
Najgorsze jest to ze kociaka cały czas boli...chociaż normalnie je suchą karmę.
Mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży i nie trzeba będzie nic usuwać... Miał ktoś może też taki przypadek że ząbek źle rosnął?
Ale jedna fajna wiadomość:
Dostaliśmy wyróżnienie w gazecie KOT listopadowym za konkurs fotograficzny ;-)) Można tam zobaczyć Gustawka...Szczególnie ja się cieszę bo rzadko kiedy coś wygrywam więc jest to jakiś sukces :-) Chaciaż bardziej kotka bo to on pozował :)
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

GRATULACJE !!! I dużo zdrówka dla Gustawka, wszystko ładnie się zagoi :kiss: :kiss:
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Bardzo gratuluję <klaszcze> i trzymam kciuki za zdrowie Gustawka :kotek:
Zablokowany