Wszystko o zabawkach dla kotów!
- Aga12
Beatam,a gdzie zamawiałaś tą zabawkę (undercover mouse)?
Wygląda fajnie i pewnie interesująca jest dla kociambra.
Ja aktualnie aby nieco odświezyć stare zabawki-wędki,żeby Jeff zechciał łaskawie za nimi pobiegać,poprzywiązywałam do nich takie zwykłe kolorowe cieniutkie wstążeczki i o dziwo zaciekawiło to kota na tyle ,że nawet się zmeczył biegając i polując na myszkę ze wstążeczkami.
Ja aktualnie aby nieco odświezyć stare zabawki-wędki,żeby Jeff zechciał łaskawie za nimi pobiegać,poprzywiązywałam do nich takie zwykłe kolorowe cieniutkie wstążeczki i o dziwo zaciekawiło to kota na tyle ,że nawet się zmeczył biegając i polując na myszkę ze wstążeczkami.
-
Beatam
ja zamawiałam w zooplusie-była w "nowościach" ale teraz szukam i w żadnum dziale jej niema <shock>Aga12 pisze:Beatam,a gdzie zamawiałaś tą zabawkę (undercover mouse)?
- Aga12
No,właśnie tak myslałam,że w zooplusie i rzeczywiście teraz jak tam weszłam i przeszukałam kategorie z zabawkami to tej akurat nie ma.Szkoda.Może wznowią dostawę.A swoją drogą musiały się cieszyć powodzeniem,że tak "ładnie" się sprzedały.
Jeszcze jedno niedyskretne pytanie,jeśli można oczywiście wiedzieć ile kosztowala ta zabawka?
Jeszcze jedno niedyskretne pytanie,jeśli można oczywiście wiedzieć ile kosztowala ta zabawka?
-
Beatam
ja zapłaciłam 89 zł :-) ale warto było bo zabawka się jeszcze nie znudziła no i nie została zdemontowana przez pana Mańka<mrgreen>Aga12 pisze:No,właśnie tak myslałam,że w zooplusie i rzeczywiście teraz jak tam weszłam i przeszukałam kategorie z zabawkami to tej akurat nie ma.Szkoda.Może wznowią dostawę.A swoją drogą musiały się cieszyć powodzeniem,że tak "ładnie" się sprzedały.
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- DjDario
- Kontakt:
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- DjDario
- Kontakt:
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
Ale spokojnie mozesz zamowić z ich storny :-) Jestem pewna, ze wysyłaja do polski.
Czasem ja zamawiam z innej angielskiej strony - moze ktoś bedzie zainteresowany buciakmi formy ART ( http://www.rawshoe.co.uk/ )
i przesyłaja do USA.
Przepraszam za <offtopic> , ale to co napisałam w pierwszej linijce jeszcze jest na temat :-)
Czasem ja zamawiam z innej angielskiej strony - moze ktoś bedzie zainteresowany buciakmi formy ART ( http://www.rawshoe.co.uk/ )
i przesyłaja do USA.
Przepraszam za <offtopic> , ale to co napisałam w pierwszej linijce jeszcze jest na temat :-)
- Aga12
Weszłam sobie na tą stronę Amazona,tak z ciekawości.W dziale dla kotów mają naprawde fajne zabaweczki.Szczęka mi opadła jak zobaczyłam film na DVD dla kotów.Jeśli dobrze zrozumiałam z opisu,to włącza się to kotu i on sobie ogląda <shock>
http://www.amazon.com/Go-Cat-Sitter-DVD ... 25&sr=1-57
Jak ten świat idzie do przodu.Za parenaście lat to pewnie będę mogła do mojego Jeffa z pracy zadzwonic na komórkę,zapytać się co słychać w domku,czy się nie nudzi itd. <lol>
http://www.amazon.com/Go-Cat-Sitter-DVD ... 25&sr=1-57
Jak ten świat idzie do przodu.Za parenaście lat to pewnie będę mogła do mojego Jeffa z pracy zadzwonic na komórkę,zapytać się co słychać w domku,czy się nie nudzi itd. <lol>