A ja właśnie w tym tygodniu przez przypadek widziałam reklamę i mi szczęka opadła, bo dokładnie ten sam aparat, który kupiłam teraz już potaniał i w Fotojokerze jest teraz tańszy o 500 zł i jeszcze do tego dodają za 1 zł statyw.madziulam2 pisze:ja muszę mieć nowy aparat - też chcę takie portrety!!!
Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
przypomnij który to!!Sonia pisze:A ja właśnie w tym tygodniu przez przypadek widziałam reklamę i mi szczęka opadła, bo dokładnie ten sam aparat, który kupiłam teraz już potaniał i w Fotojokerze jest teraz tańszy o 500 zł i jeszcze do tego dodają za 1 zł statyw.madziulam2 pisze:ja muszę mieć nowy aparat - też chcę takie portrety!!!
D90???
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Nikon D90 z obiektywem AF-S DX Nikkor 18-105 mm f/3.5-5.6G ED VRmadziulam2 pisze:przypomnij który to!!Sonia pisze:A ja właśnie w tym tygodniu przez przypadek widziałam reklamę i mi szczęka opadła, bo dokładnie ten sam aparat, który kupiłam teraz już potaniał i w Fotojokerze jest teraz tańszy o 500 zł i jeszcze do tego dodają za 1 zł statyw.madziulam2 pisze:ja muszę mieć nowy aparat - też chcę takie portrety!!!
D90???
Tylko z tym zestawem właśnie dodawali ten statyw. Obecna cena 2999 zł + 1 zł statyw. Te tańsze modele też potaniały teraz. Musiałabyś sobie zobaczyć w sklepie Fotojokera.
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Renia
Wszystko super, fajnie, ale ja tu zauważam jedną prawidłowość, która mi się absolutnie nie podoba.
Osoby z dobrym sprzętem, robiące coraz lepsze zdjęcia w przeważającej większościtak się nauczyły brzydko, żeby pokazywać tylko dwa, trzy flagowe zdjęcia i koniec. A ja się stanowczo sprzeciwiam <diabeł> Nastukacie tam 200 fot na jednego kota i po jednym wstawiacie??
Minimum to 4-5
LUBIĘ TO
Osoby z dobrym sprzętem, robiące coraz lepsze zdjęcia w przeważającej większościtak się nauczyły brzydko, żeby pokazywać tylko dwa, trzy flagowe zdjęcia i koniec. A ja się stanowczo sprzeciwiam <diabeł> Nastukacie tam 200 fot na jednego kota i po jednym wstawiacie??
Minimum to 4-5
LUBIĘ TO
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Zgadzam się w 100%!!!! <diabeł>Renia pisze:Wszystko super, fajnie, ale ja tu zauważam jedną prawidłowość, która mi się absolutnie nie podoba.
Osoby z dobrym sprzętem, robiące coraz lepsze zdjęcia w przeważającej większościtak się nauczyły brzydko, żeby pokazywać tylko dwa, trzy flagowe zdjęcia i koniec. A ja się stanowczo sprzeciwiam <diabeł> Nastukacie tam 200 fot na jednego kota i po jednym wstawiacie??![]()
Minimum to 4-5![]()
LUBIĘ TO
Koty nieustająco boskie <zakochana>
- Dracanka
I JAAAAAgnieszkaP pisze:Zgadzam się w 100%!!!! <diabeł>Renia pisze:Wszystko super, fajnie, ale ja tu zauważam jedną prawidłowość, która mi się absolutnie nie podoba.
Osoby z dobrym sprzętem, robiące coraz lepsze zdjęcia w przeważającej większościtak się nauczyły brzydko, żeby pokazywać tylko dwa, trzy flagowe zdjęcia i koniec. A ja się stanowczo sprzeciwiam <diabeł> Nastukacie tam 200 fot na jednego kota i po jednym wstawiacie??![]()
Minimum to 4-5![]()
LUBIĘ TO
Koty nieustająco boskie <zakochana><zakochana>