Renia pisze:Wszystko super, fajnie, ale ja tu zauważam jedną prawidłowość, która mi się absolutnie nie podoba.
Osoby z dobrym sprzętem, robiące coraz lepsze zdjęcia w przeważającej większościtak się nauczyły brzydko, żeby pokazywać tylko dwa, trzy flagowe zdjęcia i koniec. A ja się stanowczo sprzeciwiam <diabeł> Nastukacie tam 200 fot na jednego kota i po jednym wstawiacie??
Minimum to 4-5
LUBIĘ TO
Popieram!!!!
Co za pijawki jedne, dać palec to by zaraz całą rękę chcieli <diabeł>
Ze mnie to żaden fotograf, ile ja się muszę napstrykać, żeby choć parę zdjęć dało się pokazać. Dzisiaj zrobiłam sesję kotkom. Ustawiłam tła i co? Brysia mnie totalnie olała, chowała się po kątach i za chiny nie chciała nawet na sekundę usiąść przed moim tłem, za to w tyle za nim to jak najbardziej, a tam to niestety ciemności. Złośnica jedna przyszła dopiero usiąść na fotelu, jak mi się słońce obróciło i już ciemne wszystko wyszło
No to wklejam najlepsze fotki, jakie udało mi się zrobić dzisiaj. Jak widać, w ruch poszły dzisiaj różne materiały, które wygrzebałam z szafy teściowej. Mam nadzieję, że normę kwartalną wykonałam <mrgreen>
Jestem malutkim kotkiem, proszę pomiziaj po brzuszku :->
uwielbiam Twojego Tamiego. jest przecudnym kocurem. Brysi oczywiście również niczego nie brakuje, ale Tami to mój faworyt wśród bików. piękny jest. <mrgreen>
piękne ogonki...dwa ostatnie zdjecia, super ujecia;)...a na tym przed ostatnim jak moj maluch robi tak uszy sie smieje z niego ze robi Kredyt Bank;) jak w tej reklamie z Manem jak tak rece daje na bok (nie wiem czy kojarzycie;))
p.s. niech koteczki rosna zdrowo;)
Najbardziej podoba mi się to tło, na którym Tamiś zgrywa kociątko <ok>
Ten różomalinowopodobny mi jakoś nie podpasował, ale cała reszta suuper <klaszcze>