Miot H - Clara i Ice Lilac British Velvet*CZ
- Monika
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Już jutro, obiecuję
Dziś 12-godzinny dzień pracy, nie było szans. Ale przybierają <tańczy> , na moje oko to parka, ale ciągle się boję, że się pomylę. To, co uważam za dziewczynę to smok, zważyłam wieczorem, 148 gramów <shock> Chłopiec (chyba chłopiec) kilka gramów lżejszy, ale ta różnica zaczyna się zmniejszać. Chłopiec z jaśniejszym futerkiem, może kolor będzie jak u Czesi?
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Jeszcze dodaję oficjalnie, że Agnieszka też rodziła. Poczuła się niedowartościowana. Rodziła pierwszego malucha, trzymając Clarową głowę, a Bohdan parł. Przy drugim już sam i trzymał, i parł. To tak,żeby nie było, że kogoś pominęłam.
Ciągle nie potrafię się zdecydować co do płci. Jak ich sprawdzam w mojej ulubionej pozycji, czyli do góry nogami, to widzę dwóch chłopców. Jak na stojąco, widzę dwie dziewczyny. Nie mam kiedy się zgłosić do weta, bo jutro i pojutrze zajęcia.. Na razie roboczo przyjmujemy wersję z dwoma chłopakami, ale to jeszcze może się zmienić.
Jeśli to chłopcy, to pierwszy z nich będzie nazywał się Homer. Agnieszka wybrała to imię dla większego, to prawdziwy potwór, ma już 170 gramów. Leży i puchnie regularnie, niewiele się rusza,co najwyżej żeby się doczołgać do cycka.

Ciągle nie potrafię się zdecydować co do płci. Jak ich sprawdzam w mojej ulubionej pozycji, czyli do góry nogami, to widzę dwóch chłopców. Jak na stojąco, widzę dwie dziewczyny. Nie mam kiedy się zgłosić do weta, bo jutro i pojutrze zajęcia.. Na razie roboczo przyjmujemy wersję z dwoma chłopakami, ale to jeszcze może się zmienić.
Jeśli to chłopcy, to pierwszy z nich będzie nazywał się Homer. Agnieszka wybrała to imię dla większego, to prawdziwy potwór, ma już 170 gramów. Leży i puchnie regularnie, niewiele się rusza,co najwyżej żeby się doczołgać do cycka.

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt: