Miot L - Gatta i Fado
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Miot L - Gatta i Fado
Na razie bez zdjęć, bo nie ma kiedy załadować... Dziś Gatta uradowała nas pięciorgiem maluchów, płeć tylko jednego pewna, bo to szylkreta. Reszta tradycyjnie kremowa <rotfl> Nie jestem pewna, czy w brzusiu nie chowa się jeszcze jeden malec, ale Gatta coraz spokojniejsza i myje się, więc może tylko tak się wydawało. W każdym razie w nocy jeszcze będziemy monitorować.
Maluchy z lampą i jeszcze niedosuszone, ale i tak się ucieszycie <mrgreen>
Moja dzielna Inusia znów musiała pogodzić się ze zmianą futerek, jeszcze jest trochę zdezorientowana, i muszę przy niej siedzieć, żeby karmiła nowe maluszki, zupełnie, jakby moja obecność była gwarantem, że wszystko jest na swoim miejscu. Roszady tu mamy nieustające, ale to żadna praca w porównaniu z ubiegłorocznym karmieniem. Najstarsze maluchy poszły do Gatty, bo trzeba ją szybko uruchomić, jeśli chodzi o mleko, a te smoki najmocniej nad nią popracują. Troszkę im dziś w brzuszkach nie będzie za pełno, ale jutro już będzie dobrze - Arabikę uruchomili błyskawicznie.
Maluchy z lampą i jeszcze niedosuszone, ale i tak się ucieszycie <mrgreen>
Moja dzielna Inusia znów musiała pogodzić się ze zmianą futerek, jeszcze jest trochę zdezorientowana, i muszę przy niej siedzieć, żeby karmiła nowe maluszki, zupełnie, jakby moja obecność była gwarantem, że wszystko jest na swoim miejscu. Roszady tu mamy nieustające, ale to żadna praca w porównaniu z ubiegłorocznym karmieniem. Najstarsze maluchy poszły do Gatty, bo trzeba ją szybko uruchomić, jeśli chodzi o mleko, a te smoki najmocniej nad nią popracują. Troszkę im dziś w brzuszkach nie będzie za pełno, ale jutro już będzie dobrze - Arabikę uruchomili błyskawicznie.
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- MartaNys
- Hodowca
- Hodowla: S*BriSavanti's
- Kontakt:
- Mago