Miot L - Gatta i Fado
- Monika
- Hodowca
- Kontakt:
Pani Doroto, gratuluję kolejnych maluszków, super, że wszystkie ładnie ciamkają mleczko i niech rosną na duże, piękne i radosne kociaki!
Oczywiście przy takiej wesołej gromadce, to pracy jest że hoho, ale nieśmiało, też przyłącze się do prośby o foteczki, niechby chociaż grupowe się znalazły, bo obfocić i potem wybrać i wkleić tyle pociech to... <roll>
Już się nie mogę doczekać takiego zdjęcia grupowego, za jakieś 2-3 tygodnie... ten widok takich okrągłych kuleczek i niewinnych pysiów... bezcenne <gwiżdże>
Oczywiście przy takiej wesołej gromadce, to pracy jest że hoho, ale nieśmiało, też przyłącze się do prośby o foteczki, niechby chociaż grupowe się znalazły, bo obfocić i potem wybrać i wkleić tyle pociech to... <roll>
Już się nie mogę doczekać takiego zdjęcia grupowego, za jakieś 2-3 tygodnie... ten widok takich okrągłych kuleczek i niewinnych pysiów... bezcenne <gwiżdże>
-
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
I moja słodzina największa, sprawdzam ją bez przerwy, bo ona wyrwana za łapeczki ledwo wystające, i to wyszarpnięta w ostatniej chwili, bo już się chowała, Agnieszka biedną Gattulę za ogon trzymała, a ja ciągnęłam ze wszystkich sił, prosząc dobre duchy żeby mi się stópki z palców nie wyśliznęły. Maleństwo ważyła tylko 87 gramów przy urodzeniu, ale wrzeszczało od razu, szczęśliwe, że się udała na tę stronę wydostać