Gato Agilis Cattus*Pl
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
No co, bardzo ładna ściana <mrgreen> sama malowałam :-PSonia pisze:WOW <shock> <mrgreen>Mago pisze:<lol> taką ścianę mam w domu <mrgreen>Sonia pisze:Skąd Ty taki różowy wytrzasnęłaś <mrgreen>
Kremowemu we wszystkim ładnie a Gaton nie boi się żadnych wyzwań <lol>Renia pisze:Rośnie chłopak na prawdziwego mężczyznę, choć kolor tła absolutnie niemęski <lol> Czy Dorszka zbadała terytorium przed wydaniem Tobie Gato?? Czy ona wie, w jakich warunkach on się musi rozwijać ??![]()
Niedługo czeka nas wizytacja <mrgreen> więc Dorszka sama oceni, czy Dziecina dobrze się rozwija. Już zapowiedziałam Gatonowi, że łapki będziemy myć, bo czarne jak ziemia <diabeł> i wstyd będzie <diabeł>
-
Mysza
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
-
katana1978
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No mam nadzieję <mrgreen>Mago pisze:<oops>Sonia pisze:Ja nie mogę, toż to prawie miesiąc minął a tu ani słychu ani dychu środowych fotek Gatusia <shock>
Bardzo się wstydzę. Ostatnio trochę się u nas działo, a i pracy mam sporo i nie było kiedy![]()
Ale w najbliższą środę się poprawię <mrgreen>
Tylko, żeby to nie były 1-2 fotki, po takiej przerwie to się co najmniej 5 należy <gwiżdże>