Megi i Fibi :)
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Megi- sprzedajna bestia!
Sprzedała się chyba za foty, bo ja przecież nie kusiłam jej żadnymi przysmaczkami.
Zrobić fotę Fibi to naprawde wielka sztuka. Cieżki owoc do zgryzienia te ciemne szylkretki. Ale wypracowałyśmy chyba sposób i teraz Renia będzie nas raczyć wspaniałymi własnoręcznymi fotosami. <klaszcze>
Pewnikiem po 18tym października będę we Wrocławiu, a potem po wystawie poznańskiej też, więc na pewno się wproszę <lol> Takie zdjęcia porobię, że na pewno nie wstawisz ich Dorszko na forum, żeby przyszli właściciele nie zmienili zdania <lol> Zwłaszcza ci kupujący kota do hodowli
Sprzedała się chyba za foty, bo ja przecież nie kusiłam jej żadnymi przysmaczkami.
Zrobić fotę Fibi to naprawde wielka sztuka. Cieżki owoc do zgryzienia te ciemne szylkretki. Ale wypracowałyśmy chyba sposób i teraz Renia będzie nas raczyć wspaniałymi własnoręcznymi fotosami. <klaszcze>
Bo Twoje były zajęte- jedna ciążą, druga rują, a trzecia- trzymaniem fasonu- i fason ten widać w obiektywie. Mam ułamkowe zdjęcia Fifi, wrzucę dzisiaj na wątek dziewczyn <zakochana>maga pisze: Fajne zdjęcia, jestem wiernym fanem oka mimblowego <pokłon>
Czy wszystkie koty tak reaguja hmmm? chyba nie bo moje sie wyłamały :->
Mamy różne takie pomysły <lol> U nas nieszczęścia chodzą trójkami <mrgreen>Dorszka pisze:No... A Mimbla też?
Pewnikiem po 18tym października będę we Wrocławiu, a potem po wystawie poznańskiej też, więc na pewno się wproszę <lol> Takie zdjęcia porobię, że na pewno nie wstawisz ich Dorszko na forum, żeby przyszli właściciele nie zmienili zdania <lol> Zwłaszcza ci kupujący kota do hodowli
- Renia
Dorszko, ja chciałabym Cię tylko uprzedzić, że mimbla nie jest łatwym Gościem. Ma duże wymagania co do przestrzeni, która ją otacza.
Nie zdziw się więc, gdy przed przyjazdem wystosuje do Ciebie pismo z wymaganiami natury konstrukcyjnej i designerskiej.
Przykład?Nie wiem czy mogę, ale wstawiam fragment:
"a kapie u was złoto z sufitów?
muszę mieć też żyrandol z kryształów górskich
mam to zapisane w kontrakcie"
Zastanów się dwa razy Dorszko, zanim wystosujesz zaproszenie <lol>
Nie zdziw się więc, gdy przed przyjazdem wystosuje do Ciebie pismo z wymaganiami natury konstrukcyjnej i designerskiej.
Przykład?Nie wiem czy mogę, ale wstawiam fragment:
"a kapie u was złoto z sufitów?
muszę mieć też żyrandol z kryształów górskich
mam to zapisane w kontrakcie"
Zastanów się dwa razy Dorszko, zanim wystosujesz zaproszenie <lol>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt: