Bo ich chyba fryzurka powiększa optycznie z długiego włosa :-)bajewka pisze:Miko i Kermit jakie duze na tle innych :-)
Miot M - Ino i Fado
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Ten puch sprawia, że wydają się dwa razy większe <lol> Mnie najbardziej fascynuje Leeloo, jest mikrusem, stoi obok Lulu, która jest przecież z tego samego miotu, a jak jest przy niej malutka. I przy tym interesuje się mięchem, chrupkami, pije wodę, mleko, normalnie zachowuje się jak stara baba, Mago dziś po raz pierwszy podeszła do czegoś innego niż maminy/ciotkowy cyc, nie wiem, z czego ona tak rośnie. A to maleństwo jakby wiedziało, że nie ma na co czekać, bo trzeba nadrabiać <lol>bajewka pisze:Miko i Kermit jakie duze na tle innych :-)
Wygląda przekomicznie, jej głowa wydaje sie za duża do reszty ciała, szyi prawie nie ma, ciałko jest bardzo zwarte - przy tym to wszystko tak niedopasowane, że nazywamy ją Brzydalką. Ciekawa jestem, jak wyrośnie, na razie mam do niej ogromną słabość

- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Kontakt:
Fotka rewelacyjna :-) Raczej w tych miotach nie powinnaś mieć problemu z wybrzydzaniem przy jedzeniu, konkurencja jest tak duża, że jak któryś zacznie grymasić to nie będzie czasu na zmianę zdania, bo jedzonko zniknie :-) A Leeloo na pewno pięknie wyrośnie, skoro już teraz wzięłaś ją na swój celownik, to domyślam się, że ta mała ma w sobie to "coś" 

- Agnieszka7714
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
- Małgorzata
- nataniela
- Hodowca
- Hodowla: Britabby*PL
- Kontakt: