Małgorzata pisze:No wiesz, madziula, w końcu to ich mieszkanie, więc nie ma się, co dziwić, że są obrażeni, skoro nie mogą swobodnie się po nim przemieszczać <lol>
no tak, a Ja niedobra ograniczam Im przestrzeń <rotfl>
Małgorzata pisze:No wiesz, madziula, w końcu to ich mieszkanie, więc nie ma się, co dziwić, że są obrażeni, skoro nie mogą swobodnie się po nim przemieszczać <lol>
no tak, a Ja niedobra ograniczam Im przestrzeń <rotfl>
Dokładnie! To jest ogromne poświęcenie z ich strony. Będziesz musiała im to Magda wynagrodzić :-P
Głaski dla obu chłopaków
Ktoś kiedyś powiedział, czy też napisał "kot jest właścicielem domu (mieszkania), my tylko spłacamy kredyt" <lol>
Jak nic jakieś rarytasy im się należą, za ograniczanie swobody <mrgreen>
Ty się Madzia módl, aby Ci pozwu nie złożyły w sądzie <lol>
No właśnie obowiązkowo fotki nowych mebelków poprosimy.
Trzymam kciuki, żeby się dobrze wpasowały i mebelki do pokoju i futra do tych mebelków <mrgreen> <ok>
Ale, ale! Ja chcę na tych fotkach widzieć, że kociastym też meble się podobają, że kontrola jakości była i meble mogą zostać, bo przecież - jak już ustaliliśmy tu wszyscy wspólnie - to jest ICH mieszkanie