Marchewek i Śpioszek
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
To żeby Cie jeszcze bardziej podenerwować <diabeł> mój mąż chciałby jeszcze. Właściwie nie istnieje dla niego żaden limit posiadania kotków w domu <lol>Sonia pisze:Mnie się już dawno zachciało, ale niestety nie mam szans <hm>wlapka pisze:jak patrzę na nich, to mi się zachciewa trzeciego kota... <gwiżdże> śliczne kociaste <serce>
Mój plan jak wrócimy do Polski to dog niemiecki <roll> To moje mrzenie z dzieciństwa, mam nadzieje kiedys do zrealizowania <roll>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja mam za małe mieszkanie na 3 kota, a nawet jak uda nam się kiedyś przeprowadzić na większe, to i tak nie mogę wziąć 3 kotka, bo nie mam za bardzo kogoś, kto w razie urlopu przychodziłby do nich, więc muszę zawsze je zabierać na urlop ze sobą, a to przy dwóch kotach jest trochę zachodu, a co dopiero przy trzech. Choćbym nie wiem jak bardzo chciała, to jednak ostatki rozsądku się zawsze odzywają.Matyldonka pisze:To żeby Cie jeszcze bardziej podenerwować <diabeł> mój mąż chciałby jeszcze. Właściwie nie istnieje dla niego żaden limit posiadania kotków w domu <lol>Sonia pisze:Mnie się już dawno zachciało, ale niestety nie mam szans <hm>wlapka pisze:jak patrzę na nich, to mi się zachciewa trzeciego kota... <gwiżdże> śliczne kociaste <serce>
Mój plan jak wrócimy do Polski to dog niemiecki <roll> To moje mrzenie z dzieciństwa, mam nadzieje kiedys do zrealizowania <roll>
- Elwira
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Agnieszka7714