Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

fotka pierwsza klasa <lol>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Tydzień temu wróciłam z Ryżowa Wielkiego i koty zareagowały bardzo entuzjastycznie: synchronicznie ewakuowały się pod łóżko. Powinnam chyba sprawić sobie psa, który będzie się ekscytował moimi powrotami, a nie spierdzielał gdzie pieprz rośnie w popłochu na mój widok...

Za tydzień wyjeżdżamy na 2 tygodnie urlopu pozostawiając koty pod opieką Drugiej Rudej. Już widzę co będzie po naszym powrocie. <hm>

Koty dostały nową narzutę. Jest najmniej twarzowa ze wszystkich dotychczasowych... Za pół roku mam nadzieję na feerię barw na dziale tekstyliów w Ikei, bo moje kocie mordy potrzebują interesujących kontrastów.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie wiem jak to się stało, że to nie JA trafiłem do kalendarza! Nie macie wyrzutów sumienia??? Kto wymyslił taką głupią zasadę, że z każdego domu tylko jeden kot może być w kalendarzu?? I z imienia i nazwiska proszę mi się tu przyznawać, kto głosował na tego pulpeta Ozza!! [foch]

Obrazek
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

mimbla pisze:Nie wiem jak to się stało, że to nie JA trafiłem do kalendarza! Nie macie wyrzutów sumienia??? Kto wymyslił taką głupią zasadę, że z każdego domu tylko jeden kot może być w kalendarzu?? I z imienia i nazwiska proszę mi się tu przyznawać, kto głosował na tego pulpeta Ozza!! [foch]
Umarłam :haha:

Kochany Iggy, powiem ci w tajemnicy, że to po części wina twojej pani, bo gdyby wysłała na konkurs jedno wasze wspólne zdjęcie (żeby nie było, że Ozzy w ogóle nie startował), najlepiej takie, jak to pierwsze przed chwilą zamieszczone, pulpet nie miałby żadnych szans :kotek:
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

HA! Ja głosowałam na pulpeta OZZA, JA! ale na Iggiego też ja głosowałam, ja! co by było sprawiedliwie! <klaszcze>

i trzeba było dwie fotki złączyć w jedną i byłby i ozzy i iggy! :hammer:
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Te kolorowe ślipka i tak zakasują każdą narzutę. <shock>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

animru pisze:HA! Ja głosowałam na pulpeta OZZA, JA! ale na Iggiego też ja głosowałam, ja! co by było sprawiedliwie! <klaszcze>

i trzeba było dwie fotki złączyć w jedną i byłby i ozzy i iggy! :hammer:
Kombinowałam, ale nie dało się <lol> Wyglądało to naprawdę słabo... <roll>
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

mimbla pisze:
Kto wymyslił taką głupią zasadę, że z każdego domu tylko jeden kot może być w kalendarzu??
To ja :-(
mimbla pisze: I z imienia i nazwiska proszę mi się tu przyznawać, kto głosował na tego pulpeta Ozza!! [foch]
Renata Kraut :-(

Nie mam po co jechać do Gdańska ;-( ;-(
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Renia pisze:
mimbla pisze:
Kto wymyslił taką głupią zasadę, że z każdego domu tylko jeden kot może być w kalendarzu??
To ja :-(
mimbla pisze: I z imienia i nazwiska proszę mi się tu przyznawać, kto głosował na tego pulpeta Ozza!! [foch]
Renata Kraut :-(

Nie mam po co jechać do Gdańska ;-( ;-(
<rotfl> <rotfl>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Ja też głosowałam, ale ciiiiiii... bo mnie Igor z mieszkania wyprosi...
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Mimbla piękne foty ustrzeliłaś, a ostatnia to po prostu rewelacyjna. Iggy to jest mistrz w strzelaniu min <mrgreen>
Zablokowany