Hmmm. Czasem tak bywa z królikami . Za to moje dwa czorty unikały na początku królicy (szylkretki) mojej siostrzenicy . Były zbyt dumne i zgorszone jak im królica tupała. <oops> No, a po jakimś czasie ganiała........ . Dotarły się..... .Renia i MEGAN pisze:ojej jakie stare zdjęcie. Niestety króliczka kłapouszka nie ma już z namizasnął niecaly miesiąc temu i już się nie obudził.
Kotki rzeczywiście lubią urządzenia RTV, Megunia siada przy telewizorze i goni łapką za uciekającymi w dole ekranu wiadomościami dnia...
Megi i Fibi :)
-
przemek
- Renia
Dzisiaj Fibi skończyła pół roku <zakochana> <zakochana>
Jej kocie cialko osiągnęło 3kg!!!! Jest jej coraz więcej do kochania
Dzięki radom z forum szybko udało się dojść jej do zdrowia i już brzusio nie daje o sobie znać 
A tak oto moje słonko żyje na codzień:
Spię....

W wolnych chwilach serfuję na desce..

Regularnie sprawdzam jaka już jestem długa..

A wraz z moją kumpelą traktuję to kocie życie z przymróżeniem oka

Pozdrawiamy z naszego kociego domku

Jej kocie cialko osiągnęło 3kg!!!! Jest jej coraz więcej do kochania
A tak oto moje słonko żyje na codzień:
Spię....

W wolnych chwilach serfuję na desce..

Regularnie sprawdzam jaka już jestem długa..

A wraz z moją kumpelą traktuję to kocie życie z przymróżeniem oka

Pozdrawiamy z naszego kociego domku
-
kasia z gdyni
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Renia
Zawitaliśmy dzisiaj u weterynarza z kilku powodów. Po pierwsze Megunia znowu dostała kataru, a po drugie był czas na zbiorowe odrobaczanie, więc załadowaliśmy oba puszki do jednego kontenera ( i tu się przyychylam do wypowiedzi forumowej koleżanki --> "asiek" masz rację, to zadziwiające gdzie i jak się te nasze koty mieszczą), bo choć w kontenerku miejsca było dość, to leżaly jedna na drugiej. <gwiżdże>
Megi znowu dostała kropelki do oczu, bo nawrócil się stan zapalny, mimo że z oczek się już nic nie sączy.. ale ten katar... Dostała Dicortineff do stosowania 4 razy dziennie przez 10 dni. Stan zapalny ma też w pysiu, ale to wywołane pojawianiem się nowych ząbków
Fibi zdrowiusieńka <pokłon>. Ząbki pojawiają się bardzo ładnie i nie utworzył się stan zapalny. Oczka czyściutkie. Qupka wciąż jak należy. Czyli nie ma powodów do niepokoju <tańczy>
Tylko ta moja Megi
Bardzo chciałabym jej pomóc, jak tak przychodzi do mnie, przytula się i słychać jak fuka noskiem
mam nadzieję, że te kropelki pomogą, bo jeżeli nie, to weterynarz mówil coś o sterydach.. a nie poleca w tak mlodym wieku.
Megi znowu dostała kropelki do oczu, bo nawrócil się stan zapalny, mimo że z oczek się już nic nie sączy.. ale ten katar... Dostała Dicortineff do stosowania 4 razy dziennie przez 10 dni. Stan zapalny ma też w pysiu, ale to wywołane pojawianiem się nowych ząbków
Fibi zdrowiusieńka <pokłon>. Ząbki pojawiają się bardzo ładnie i nie utworzył się stan zapalny. Oczka czyściutkie. Qupka wciąż jak należy. Czyli nie ma powodów do niepokoju <tańczy>
Tylko ta moja Megi