Agnieszka :-) Bibi jest potężna jak facet i muszę uważać na jej sadełko bo lubi jeść <oops> Pocieszam się, że Holly też miała taki okres i potem spasowała. Ich mama Ariadna jest bardzo dużą kotką, tatusiowie też duże misiaki, więc mają w genach "poważne gabaryty" <lol> Holly waży 5,2 kg a Bibi 5,4 kg. Kiedyś Holly wydawała mi się wielka jak Pudzian, a teraz przy młodszej siostrze jest taka "krucha". Bibi ma gruby kościec i myślę, że waga ciut się zwiększy bo głowa jeszcze "w tyle" <lol> W każdym razie żeberka u Bibi wymacywalne :-)AgnieszkaP pisze:Bartolko zdjęcia dziewczyn w pełnej krasie <pokłon>
REWELACJA!!!
A tak z ciekawości, ważyłaś panny ostatnio, bo Bibulek to wygląda na wagę ciężką <lol>
Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- Bartolka
- Bartolka
Słońce cały weekend uśmiechało się do nas, więc czas upływał w rytmie robienia zdjęć. Holly i Bibi uwielbiają być fotografowane, więc odwdzięczały mi się cudownym zachowaniem i cierpliwością przed obiektywem :-) Efekt tego - zero dzrzemki w ciągu dnia i duuużo zdjęć :-) Kochane bałwanki <serce>
Holly

Bibi
\

No daj buzi Bibulek no daj...

Holly

Bibi
\
No daj buzi Bibulek no daj...

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Nie sądziłam, że Bibi już przegoniła Holly. Faktycznie wielka koteczka się zapowiada. Czy Bibi ma nieco bardziej pomarańczowe oczy, czy to kwestia światła?Bartolka pisze:Agnieszka :-) Bibi jest potężna jak facet i muszę uważać na jej sadełko bo lubi jeść <oops> Pocieszam się, że Holly też miała taki okres i potem spasowała. Ich mama Ariadna jest bardzo dużą kotką, tatusiowie też duże misiaki, więc mają w genach "poważne gabaryty" <lol> Holly waży 5,2 kg a Bibi 5,4 kg. Kiedyś Holly wydawała mi się wielka jak Pudzian, a teraz przy młodszej siostrze jest taka "krucha". Bibi ma gruby kościec i myślę, że waga ciut się zwiększy bo głowa jeszcze "w tyle" <lol> W każdym razie żeberka u Bibi wymacywalne :-)
- Bartolka
Tak, Bibi ma bardziej pomarańczowe oczy :-) wg znawców rasy lepsze ma od starszej siostry, ale dla mnie to właśnie Holly mnie rozbraja przenikliwym i mądrym spojrzeniem :-) W jej oczach jest magia <zakochana>AgnieszkaP pisze:Nie sądziłam, że Bibi już przegoniła Holly. Faktycznie wielka koteczka się zapowiada. Czy Bibi ma nieco bardziej pomarańczowe oczy, czy to kwestia światła?Bartolka pisze:Agnieszka :-) Bibi jest potężna jak facet i muszę uważać na jej sadełko bo lubi jeść <oops> Pocieszam się, że Holly też miała taki okres i potem spasowała. Ich mama Ariadna jest bardzo dużą kotką, tatusiowie też duże misiaki, więc mają w genach "poważne gabaryty" <lol> Holly waży 5,2 kg a Bibi 5,4 kg. Kiedyś Holly wydawała mi się wielka jak Pudzian, a teraz przy młodszej siostrze jest taka "krucha". Bibi ma gruby kościec i myślę, że waga ciut się zwiększy bo głowa jeszcze "w tyle" <lol> W każdym razie żeberka u Bibi wymacywalne :-)
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt: