Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

animru pisze:mimbla, w jakim wieku są te twoje grubasy? <shock> olbrzymy
Ale że co? W porównaniu do wielkości moich stóp widać, że wielgasy? Stopa 39, oba koty koniec kwietnia 2009. Ozz 7600, Iggy 5500. Powinnam jeszcze przymiar krawiecki przyłożyć <lol>
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

mimbla miałczy, a Iggy skrzeczy <lol>
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

no moim zdaniem to widać, że wielkie, szczególnie ozz gruby misiek, stąpa dostojnie i robi wrażenie :-) mój bazylek przy nim to jak baletnica na paluszkach <lol> teośkowi trochę bliżej ;) no ale dam im szansę, podlotki są <mrgreen>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

mimbla pisze:
Ale że co? W porównaniu do wielkości moich stóp widać, że wielgasy? Stopa 39, oba koty koniec kwietnia 2009. Ozz 7600, Iggy 5500. Powinnam jeszcze przymiar krawiecki przyłożyć <lol>
W ogóle nie widać, że między nimi jest taka różnica wagowa <shock>
Mi się wydają w sam raz, ale ja to mogę mieć wypatrzoną wizję niegrubego kota, bo w domu mi takie same chodzą <mrgreen>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Sonia pisze:
mimbla pisze:
W ogóle nie widać, że między nimi jest taka różnica wagowa <shock>
Mi się wydają w sam raz, ale ja to mogę mieć wypatrzoną wizję niegrubego kota, bo w domu mi takie same chodzą <mrgreen>
Widać rożnicę, głównie w wielkości głowy <lol>
Niestety nie są w stanie usiedzieć obok siebie na tyle długo, żeby zrobić im fotkę porównawczą . A różnicę w wadze odczuwam zdecydowanie, do tego Ozz brany na ręce strasznie sie spina, co sprawia, że staje sie jeszcze cięższy.
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

Mimbla ale tułów Ozza wygląda jak położony słup. nie ma wypukłych na okrągło boków. mi się wydaje, że on po prostu ma cielsko kocie z tych nabitych, a nie z tych osadlonych. Popatrz na S koty Kinuś one tez nie tłuste, ale mają chyba taką mocną i nabitą budowę.
Nasz Lucek marnie wygląda, bo i kolor wyszczuplający ma, a i tak kazdy kto go widzi uważa, ze on spasiony, a na to my zniewinną miną odpowaidamy, ze waży tylko ponad 6kg i jest raczej chudy jak na swoją długośc i rasę
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Ja głosowałam, bo Ozz miał ładniejszą fotkę :-D ale i tak wiadomo, że pointy są The Best więc niech ma czekolades , niech się cieszy <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Hm,mój Feliks wygląda podobnie i jeszcze ta fałdka pod brzuchem a u Ozziego nie widać"zamiatacza".Od pewnego czasu nie daję się już nabierać na teatrzyk pt."umierające z głodu koty"odgrywany przed pustą miską. <lol>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

ile waży Ozz? szok

Miziaki dla cudnych ogonków
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »